Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Η απάντηση στο θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά! Τι έδειξε το DNA; Σε ποιον ανήκουν;

Καταιγιστικές εξελίξεις!

18 Οκτωβρίου 2019 10:43
Λάρισα: Η απάντηση στο θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά! Τι έδειξε το DNA; Σε ποιον ανήκουν;

Τέλος στο θρίλερ με την υπόθεση των ανθρώπινων οστών που είχαν βρεθεί στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον Πηνειό, κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης. Νέο Ηράκλειο: Ανατριχίλα - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε κάδο!

Σύμφωνα με το larissanet.gr, όπως προέκυψε από ταυτοποίηση DNA, τα οστά ανήκουν σε 49χρονο από τη Λάρισα, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί τον Μάρτιο του 2018 από τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τότε είχαν γίνει έρευνες στην κοίτη του ποταμού που διαπερνά την πόλη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, που διήρκεσαν αρκετές μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ευρημάτων στον Πηνειό, ήταν και μία φόρμα η οποία στο εσωτερικό της ανέγραφε ένα επίθετο. Από την τελική έκβαση προέκυψε ότι το συγκεκριμένο επίθετο δεν έχει σχέση με την ταυτότητα του άτυχου 49χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός εντοπίστηκε την 1 Οκτωβρίου 2019 στις εκβολές του Πηνειού.

Σοκ στην Λάρισα: Σκελετός βρέθηκε στον Πηνειό!

Σοκ στην Λάρισα! Σκελετός βρέθηκε στον Πηνειό! Μυστήριο καλύπτει ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στο φράγμα της Γυρτώνης το μεσημέρι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από το σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός βρέθηκαν επίσης μία ζακέτα και ένα παπούτσι. Φρίκη στην Κρήτη: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε μινωικό λατομείο και δεν είναι αρχαίος!

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Λάρισα πριν από αρκετούς μήνες.

Αυτή τη ώρα σπεύδει στο σημείο η αστυνομία.

Απίστευτο: Νεκρά ψάρια ξέβρασε ο Πηνειός! Αναστατωμένοι οι κάτοικοι! (Video)

Νεκρά ψάρια ξέβρασε ο Πηνειός! Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής! Μέχρι στιγμής από τις αρμόδιες αρχές τηρείται «σιγή ιχθύος» και κανείς δεν γνωρίζει αν το θλιβερό γεγονός αποτελεί προϊόν ρύπανσης του ποταμού.

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν στον Πηνειό ποταμό, προκαλώντας ερωτηματικά για την περιβαλλοντική κατάσταση στην περιοχή! Ιδιοκτήτης εστιατορίου κολλούσε ψεύτικα πλαστικά μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα!

Πάντως, οι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβιών δηλώνουν προβληματισμένοι και μιλούν για οικονομικό έγκλημα.

Οι εικόνες του TV10.gr είναι από το ύψος της γέφυρας Μεγάλων Καλυβίων.

Θρίλερ στον Πηνείο: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στον Πηνειό μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας στις όχθες του ποταμού!

Μία γυναίκα ηλικίας 71 ετών, βρέθηκε νεκρή στις όχθες του Πηνειού! Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι η σορός που είχε βρεθεί στον Πηνειό πριν λίγο καιρό ανήκε σε άντρα που αγνοούνταν!

Κάτοικος της περιοχής είδε τη νεκρή ηλικιωμένη να επιπλέει στο νερό και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και ανέσυραν τη σορό, με βάρκα.

Η αιτία θανάτου της 71χρονης, η οποία πιθανόν κατάγεται από την Ιτέα, πρόκειται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share