Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Ιδιοκτήτης εστιατορίου κολλούσε ψεύτικα πλαστικά μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα!

Αν είναι ποτέ δυνατόν...

26 Αυγούστου 2019 09:15
Ιδιοκτήτης εστιατορίου κολλούσε ψεύτικα πλαστικά μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα!

Τρομερή έμπνευση φαίνεται να είχε ιδιοκτήτης εστιατορίου....Κολλούσε ψεύτικα πλαστικά μάτια στα ψάρια ώστε να φαίνονται φρέσκα! "Τρώμε καρκίνο! Αυτά είναι τα ψάρια που τον προκαλούν!Βόμβα από τον ΕΦΕΤ!

Ωστόσο, το ευφάνταστο τέχνασμα του αποκαλύφθηκε από τους πελάτες, οι οποίοι δημοσίευσαν τις αποδεικτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η ιστορία να δημοσιευθεί και από τοπική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Al Bayan», το υπουργείο Εμπορίου έκλεισε το εστιατόριο, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης.

Οι χρήστες στα social media σχολίασαν το περιστατικό με αρκετά καυστικά λόγια. Ένας από τους χρήστες έγραψε: «Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά το Twitter πάντα το ανατρέπει αυτό». Κάποιος άλλος έγραψε: «Αυτό είναι σιχαμένο και κακή επιχειρηματικότητα αλλά δεν μπορώ να μην γελάσω την ίδια στιγμή. Πραγματικά πίστεψαν ότι δεν θα το παρατηρήσει κανείς;».

Πανικός στο Βόλο: Εμφανίστηκαν λαγοκέφαλοι!

Γέμισαν τις ελληνικές θάλασσες οι λαγοκέφαλοι, με πολλές καταγγελίες ψαράδων να καταγράφονται και στον Παγασητικό, θέτοντας σε επιφυλακή τις Αρχές για την αντιμετώπισή τους. Τη μεγάλη «απειλή» από τη συστηματική εισροή λαγοκέφαλων που αντιμετωπίζουν οι αλιείς επισημαίνουν οι αρμόδιοι φορείς, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι ειδικοί και το ΕΛΚΕΘΕ έχουν επισημάνει τον κίνδυνο από τη μεγάλη πυκνότητα των πληθυσμών του λαγοκέφαλου στα νερά μας, λόγω έλλειψης θηρευτών του στη Μεσόγειο.Το είδος δεν θεωρούνταν επιθετικό ή επικίνδυνο με άλλον τρόπο, πλην της κατανάλωσής του από τον άνθρωπο, αν και το συγκεκριμένο είδος δεν είναι βρώσιμο. Το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων του ΕΛΚΕΘΕ μελετά την εξάπλωση και τη βιολογία του είδους από τότε που εμφανίστηκε στις ελληνικές θάλασσες.

Ο λαγοκέφαλος, που προέρχεται από την Ερυθρά Θάλασσα, έχει εισβάλει στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω του καναλιού του Σουέζ την τελευταία δεκαετία και έχει εξαπλωθεί στις ελληνικές θάλασσες, έχοντας εγκαταστήσει -μέχρι στιγμής- μεγάλους πληθυσμούς στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Το ψάρι αυτό περιέχει τοξίνες σε διάφορα μέρη του σώματός του (κυρίως εντόσθια, δέρμα), οι οποίες είναι επικίνδυνες σε περίπτωση βρώσης του από τον άνθρωπο, έως και θανατηφόρες, γι’ αυτό και συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωσή του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτη ψαριά στο Αιγαίο: Έπιασε ψάρι 16,7 κιλών (video)

Τρομακτικό: Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια (Photos)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share