Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο Ηράκλειο: Ανατριχίλα - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε κάδο!

Εντοπίσθηκαν από ρακοσυλλέκτη!

5 Ιουνίου 2019 20:27
Νέο Ηράκλειο: Ανατριχίλα - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε κάδο!

Θρίλερ εξελίσσσεται την τελευταία ώρα στο Νέο Ηράκλειο: Ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε μέσα σε σακούλα, σε κάδο απορριμμάτων οστά, τα οποία εκτιμάται ότι είναι ανθρώπινα.

Τα οστά έχουν αποσταλεί στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας για εξέταση και προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε άνθρωπο.

Δολοφονία Δημήτρη Γραικού: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο σαρανταεξάχρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης απολογίας του, ο σαρανταεξάχρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του άτυχου κτηνοτρόφου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος στη διάρκεια καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.

Συγκλονίζει ο γιος του Δημήτρη Γραικού: "Νιώθω μίσος για τον δολοφόνο..." (video)

Νιώθω μίσος για τον δολοφόνο...", δήλωσε ο γιος του άτυχου Δημήτρη Γραικού!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια Γραικού από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο γιος του επιχειρηματία, Αρχιμήδης Γραικός δήλωσε: "Είναι ανάμεικτα συναισθήματα που νιώθουμε. Η μητέρα μου νιώθει λύπη, εγώ νιώθω θλίψη και θυμό", ενώ ζήτησε να "λάμψει η αλήθεια".

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως "υπάρχει ένας μικρός βαθμός δικαίωσης, δεν μας τρώει το άγχος, ξέρουμε τι έχει γίνει. Η απάθεια, το θέατρο που είχε παίξει… πως μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, να σκοτώσουν για χρήματα;"

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share