Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Σοκ!

15 Οκτωβρίου 2019 08:52
Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά της Κρήτης. Τραγωδία στο Λεωνίδιο: Νεκρός 29χρονος! «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flash News, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες με μία μηχανή, με αποτέλεσμα ο 28χρονος οδηγός του δικύκλου να υποστεί ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι, από το γόνατο και κάτω.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και σε άλλα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας τις αισθήσεις του.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Ναυπάκτου, με έναν 60χρονο να χάνει τη ζωή του! Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Συγκεκριμένα, δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τον να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως δυστυχώς ο 60χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τραυματισμένα παιδιά!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη με μια νεκρή και τραυματισμένα παιδιά! Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο μια μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Νεκρή ανασύρθηκε μια 80χρονη, ενώ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα δύο αδελφάκια που επέβαιναν στο όχημα που οδηγούσε η μητέρα τους. Δείτε ακόμα: Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως το ένα παιδάκια, διασωληνωμένο, μεταφέρεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει το Cretapost τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και βρίσκονται στα Επείγοντα με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε φρικτό τροχαίο!

Τραγικό θάνατος βρήκε ένας 30χρονος άνδρας το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μία νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη!

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17.00, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση τα Διαβατά. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Ο 30χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 29χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Μία νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 9:20 το πρωί, στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό ενός άνδρα!

Δείτε και αυτό: Συναγερμός στο Ναύπλιο: Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο! Ένας τραυματίας! (Video)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε η πενηνταοκτάχρονη εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ταξί. Από τη σύγκρουση η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του ταξί, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, μετά από σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν!

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Νέα Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, ένα χιλιόμετρα πριν την ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του κι άλλά τρία να έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, σταθμοί του ΕΚΑΒ και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

Σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Αναποδογύρισαν και... διαλύθηκαν 2 ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Μαρκόπουλο σήμερα (10/10) το πρωί και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κορωπίου στο φανάρι που διασταυρώνει με την Λεωφόρο Λαυρίου (λίγο πριν το Lidl)!

Δύο αυτοκίνητα διαλυμένα και γυρισμένα ανάποδα, υπάρχει παρουσία πυροσβεστικής και αστυνομίας. Έφτασε και ασθενοφόρο, ένας κύριος είναι στο οδόστρωμα επίσης μία γυναίκα είναι τραυματισμένη. Κλειστή όλη η διασταύρωση και μεγάλη κίνηση.


Πηγή:porto-rafti.gr

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο! Ένας τραυματίας! (Video)

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης του Ναυπλίου, όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Τραγωδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου για τον απεγκλωβισμό του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο ΙΧ ευτυχώς επέβαινε μόνο ένας οδηγός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share