Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μία νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη!

Σύγκρουση ΙΧ με ταξί!

11 Οκτωβρίου 2019 11:23
 Μία νεκρή και ένας τραυματίας σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 9:20 το πρωί, στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό ενός άνδρα!

Δείτε και αυτό: Συναγερμός στο Ναύπλιο: Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο! Ένας τραυματίας! (Video)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε η πενηνταοκτάχρονη εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ταξί. Από τη σύγκρουση η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του ταξί, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, μετά από σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν!

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Νέα Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, ένα χιλιόμετρα πριν την ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του κι άλλά τρία να έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, σταθμοί του ΕΚΑΒ και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

Σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Αναποδογύρισαν και... διαλύθηκαν 2 ΙΧ!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Μαρκόπουλο σήμερα (10/10) το πρωί και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κορωπίου στο φανάρι που διασταυρώνει με την Λεωφόρο Λαυρίου (λίγο πριν το Lidl)!

Δύο αυτοκίνητα διαλυμένα και γυρισμένα ανάποδα, υπάρχει παρουσία πυροσβεστικής και αστυνομίας. Έφτασε και ασθενοφόρο, ένας κύριος είναι στο οδόστρωμα επίσης μία γυναίκα είναι τραυματισμένη. Κλειστή όλη η διασταύρωση και μεγάλη κίνηση.


Πηγή:porto-rafti.gr

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο! Ένας τραυματίας! (Video)

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης του Ναυπλίου, όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα. Τραγωδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου για τον απεγκλωβισμό του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο ΙΧ ευτυχώς επέβαινε μόνο ένας οδηγός.

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο! Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στον οικείο λιμένα, εντός Ι.Χ.Ε. , 47χρονη ημεδαπή. Συναγερμός στη Χίο: Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε 23χρονο με ηλεκτρικό πατίνι!

Η 47χρονη αναγνωρίστηκε από 50χρονο άνδρα που βρίσκονταν μαζί της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, όπου πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 50χρονος άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. από τα στελέχη της “ΟΜΑΔΑΣ ΛΑ.Μ.ΔΑ” της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν χάπια τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share