Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

8 Οκτωβρίου 2019 17:30
Τραγωδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του!

Μια τραγωδία σημάδεψαν τα Ιωάννινα όταν άντρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο του! Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο στην αυλή έξω από το σπίτι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άρχισε να μετακινείται.

Ένας 74χρονος συνταξιούχος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού του, στη Γότιστα Ιωαννίνων. Δείτε ακόμα: Νέες εισβολές με αυτοκίνητο σε εταιρείες στη Θεσσαλονίκη!

Στην προσπάθειά του να το σταματήσει, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε.

Αμέσως ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ. Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ήταν ήδη νεκρός.

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Ένα φρικιαστικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ηλιούπολη με έναν άνδρα να καταπλακώνεται από φορτηγό! Συναγερμός: Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη έξω σχολείο! (Video)

Συγκεκριμένα, οδηγός ενός φορτηγού γνωστής εταιρείας που είχε πάει στο σημείο για να ξεφορτώσει εμπόρευμα, ενώ βρισκόταν έξω από το όχημα, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε πιάσει καλά το χειρόφρενο και μπήκε μπροστά στο όχημα που τσουλούσε προσπαθώντας να το σταματήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι νεκρός.

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς! (photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ηλιούπολης. Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και «εκτόξευσε» άνδρα! (Video)

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται επί της οδού Τσαμαδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους και προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι δυο γυναίκες που ψώνιζαν, μια γυναίκα που εργαζόταν σε πάγκο της λαϊκής αγοράς καθώς και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ενώ όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός στο σημείο.

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Φορτηγό συνέθλιψε 5χρονο αγοράκι!

Απίστευτη τραγωδία πριν από λίγο στη Μυτιλήνη με ένα φορτηγό να συνθλίβει 5χρονο αγοράκι! Φρίκη: Φορτηγό έκανε όπισθεν και σκότωσε άστεγο!

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Αιγαίου ένα αγοράκι 5 χρονών από το Αφγανιστάν βρήκε τραγικό θάνατο καθώς το πάτησε φορτηγό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγοράκι έπαιζε και ήταν μέσα σε χαρτοκιβώτιο.

Συναγερμός! Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους! Τουλάχιστον 10 νεκροί!

Φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους στην Κίνα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 16 να τραυματιστούν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς! (photos)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στο χωριό Ζενζιχούα της περιφέρειας Ξιάνγκταν, στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας.

Το φορτηγό ήταν φορτωμένο και έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημόσιας Ασφαλείας που αναρτήθηκε στο Weibo.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Ασαφή είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εν λόγω περιστατικό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών.

Τροχαίο στον Ωρωπό: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε σε δέντρο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ωρωπού. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα τροχαίο στην Κρήτη με οδηγό που έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε νεκρός!

Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσε πάνω σε δέντρο.

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβάτες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share