Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Συγκινούν τα λόγια της!

11 Οκτωβρίου 2019 10:34
Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας:

Θύμα ληστείας έπεσε 82χρονη γυναίκα που ζει σε μονοκατοικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9.30 χθες το βράδυ, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την μονοκατοικία όπου διαμένει η ηλικιωμένη και με την απειλή αντικειμένου, πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που υπήρχαν μέσα σε τσάντα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της!

Διαβάστε επίσης: Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

Στιγμές τρόμου έζησε εχθές το βράδυ μέσα στο ίδιο της το σπίτι η Κορασία Σιγκούνη, όταν εισέβαλαν σε αυτό 3 κακοποιοί! Όπως αποκάλυψε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, έχουν διαρρήξει τέσσερις φορές το σπίτι της.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω» ανέφερε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη.

Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ ,όπως ανέφερε, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

Ένοπλη ληστεία σε "Σκλαβενίτη": Συναγερμός!

Τον... χάρο με τα μάτια τους είδαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Πειραιώς, όταν στην είσοδο του καταστήματος εμφανίστηκε ένας άνδρας με προτεταμένο ένα πυροβόλο όπλο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, όταν στην κεντρική είσοδο του καταστήματος εμφανίστηκε ο ληστής και με την απειλή όπλου απαίτησε τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα στον διάδρομο υπήρχε και μία πελάτισσα, την οποία ο ληστής παραμέρισε προκειμένου να βρεθεί face to face με την ταμία. Τελικά, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και αποχώρησε.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Νύχτα θρίλερ για Σκλαβενίτη!

Το zougla.gr φέρνει στο φως φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τη δράση του

Λαμία: Λήστεψαν βενζινάδικο και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ!

Λήστεψαν βενζινάδικο στην Λαμία και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ! Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας, κοντά στην Ανθήλη, και κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια, παραβίασαν με λοστό την είσοδο του πρατηρίου, αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο και κατάφεραν να αποσπάσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό, μαρτυρά ότι ο χώρος δεν ήταν και τόσο άγνωστος για τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 14.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά την υπόθεση.

Πριν από λίγες ημέρες, ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες, στο Χαλάνδρι. Αφού κατέστρεψαν την είσοδο, πήραν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λαμία: Eξαρθρώθηκε καλοστημένη επιχείρηση με «μαϊμού» αγγελίες για οχήματα!

Καλοστημένη επιχείρηση με «μαϊμού» αγγελίες για οχήματα εξαρθρώθηκε στην Λαμία! Το ζευγάρι των Ελλήνων είχε βρει τον τρόπο για να βγάζει εύκολα χρήματα!

Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Λαμίας τέσσερις απάτες και η προανάκριση συνεχίζεται. Αν δείτε αυτόν τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Από τις 23 Μαΐου ως τις 11 Ιουνίου, οι δυο νεαροί -ένας 22χρονος και μία 27χρονη- είχαν εξαπατήσει τέσσερις ανυποψίαστους πολίτες από περιοχές της Λαμίας, του Σχηματαρίου, της Ξάνθης και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί τους για να αγοράσουν τα οχήματα που υποτίθεται ότι πωλούσαν. Οι δράστες τους έστελναν με email εξουσιοδοτήσεις για μεταβιβάσεις και αποδείξεις εμβασμάτων με λογότυπα τραπεζών και τους έπειθαν να καταθέσουν χρηματικά ποσά ως προκαταβολές σε δύο συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Με τον τρόπο αυτό, κατάφεραν να τους αποσπάσουν συνολικά 11.200 ευρώ, χωρίς φυσικά να τους παραδώσουν τα οχήματα. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σε που έγινε στην κατοικία του 22χρονου στην Κορινθία από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου– Βόχας, βρέθηκαν αποδείξεις ανάληψης χρημάτων από τράπεζες και κάρτες SIM που αποδείκνυαν ότι αυτοί συνομιλούσαν με τα θύματα.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες μέσω διαδικτύου και πλαστογραφία από κοινού, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες απάτες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γεώργιος Πιστιόλας!

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για σύζυγο που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε με τον 5χρονο γιο τους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share