Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

Σοκ!

10 Οκτωβρίου 2019 10:38
Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

«Φουσκώνει» ακόμη περισσότερο το... βιογραφικό μιας 48χρονης Ελληνίδας που είχε συλληφθεί πριν από δυο εβδομάδες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπές και απάτες, αφού αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της ληστείας που διέπραξε πριν από... επτάμισι χρόνια!

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Καλεσμένη έκλεψε τα φακελάκια σε γάμο στη Λαμία! (Video)

Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, από την εξέταση στοιχείων που έκανε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας εξακριβώθηκε ότι η 48χρονη η οποία κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα είχε ληστέψει με την απειλή μαχαιριού μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στη Σαμψούντα και της είχε αρπάξει χρήματα και ένα κινητό στις 8 Μαρτίου του 2012!

Έτσι, σε βάρος της σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Όταν η 48χρονη συνελήφθη στο Λούρο Πρέβεζας, είχε διαπιστωθεί ότι εκκρεμούσαν σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για διακεκριμένη κλοπή με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για κλοπή με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για απάτη με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Λαμία: Λήστεψαν βενζινάδικο και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ!

Λήστεψαν βενζινάδικο στην Λαμία και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ! Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας, κοντά στην Ανθήλη, και κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια, παραβίασαν με λοστό την είσοδο του πρατηρίου, αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο και κατάφεραν να αποσπάσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό, μαρτυρά ότι ο χώρος δεν ήταν και τόσο άγνωστος για τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 14.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά την υπόθεση.

Πριν από λίγες ημέρες, ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες, στο Χαλάνδρι. Αφού κατέστρεψαν την είσοδο, πήραν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χειροπέδες στον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες!

Τρεις μήνες δρούσε ανενόχλητος σε διάφορες περιοχές της Λάρισας ένας τσαντάκιας που επέβαινε σε ποδήλατο και είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον δέκα γυναίκες που κινούνταν πεζές ή με ποδήλατο, τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά μια από αυτές. Τελικά, όμως, ο 35χρονος Έλληνας, μετά από μια σειρά από ληστείες, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λαμία: Τι δηλώνει ο οδηγός που χτύπησε τον 15χρονο ποδηλάτη;

Η τελευταία επίθεση του δράστη ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο!

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, μετά την τελευταία επίθεση του δράστη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο. Ο κακοποιός την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στον αγκώνα. Και ενώ εκείνη σφάδαζε από τον πόνο, ο αδίστακτος 35χρονος την γρονθοκόπησε για να αρπάξει από το καλάθι του ποδηλάτου την τσάντα της, η οποία περιείχε 45 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα!

Στη δράση του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που τον εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Εκεί κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα αρπαγής τσαντών στην περιοχή γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και σε μια υπόγεια διάβαση, από τις 4 Ιουλίου. Δέκα από αυτές τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Από εννέα θύματά του, ο 35χρονος ποδηλάτης είχε αρπάξει συνολικά 1.135 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα, ενώ απέτυχε να αρπάξει την τσάντα μιας 24χρονης πεζής. Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στις γυναίκες, ενώ κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στις αρπαγές. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς έχουν καταγγελθεί και άλλες επιθέσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share