Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λαμία: Τι δηλώνει ο οδηγός που χτύπησε τον 15χρονο ποδηλάτη;

«Έκανα... »

16 Σεπτεμβρίου 2019 11:02
Τραγωδία στη Λαμία: Τι δηλώνει ο οδηγός που χτύπησε τον 15χρονο ποδηλάτη;

Ράγισαν καρδιές στη Λαμία στο μνημόσυνο του 15χρονου ποδηλάτη που έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδερφό του και τους φίλους του.

Ο οδηγός που τον χτύπησε για πρώτη φορά περιγράφει τι έγινε το μοιραίο βράδυ στο Star. Τραγωδία στη Λαμία: Τραγική φιγούρα οι γιατροί γονείς του άτυχου 15χρονου που δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους!

«Ούτε είχα πιει, ούτε είχα τρέξει. Έκανα ελιγμούς να προσπαθήσω να μην πατήσω τα παιδιά. Τελευταία στιγμή βλέπω ένα ποδήλατο κόβω αριστερά αμέσως και τον πιάνω στη ρόδα στο ποδήλατο. Είχε πολύ σκοτάδι. Ήταν τρία τα ποδήλατα και τα δύο ήταν πιο μπροστά Εγώ τα δύο πιο μπροστά δεν τα είδα καν. Το παιδί εκείνη την ώρα ζούσε».

Ο οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι τοξικολογικές εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα έχει κακό φωτισμό. Ο οδηγός, πατέρας και εκείνος ενός 15χρονου παιδιού ζητά συγνώμη.

Ο οδηγός που δεν εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης είναι ελεύθερος και θα δικαστεί για τον τραγικό χαμό του 15χρονου Μάριου.

Λαμία: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου Μάριου!

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε εχθές το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Λαμία ο 15χρονος Μάριος, που βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έκανε ποδήλατο μαζί με τον δίδυμο αδελφό του και έναν φίλο τους στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. Την ίδια ώρα, ο οδηγός που παρέσυρε το άτυχο παιδί αφέθηκε ελεύθερος.

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς και συμμαθητές συνόδευσαν το αδικοχαμένο παιδί στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες ήταν ο γιατρός πατέρας του, που ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να βοηθήσει το τραυματισμένο παιδί του, αλλά και η επίσης γιατρός μητέρα του, που εφημέρευε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Μάριος.

Συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου 15χρονου έστειλαν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, ο ΠΑΣ Λαμίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Καράτε ο “Μέγας Αλέξανδρος” και ο Σύλλογος Διαιτητών Φθιώτιδας.

Ο 44χρονος Αλβανός οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Η δικογραφία σε βάρος του θα σχηματιστεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, πράγμα που ο ίδιος αρνείται μέσω της δικηγόρου του:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», δήλωσε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share