Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Σοκαριστικό!

6 Οκτωβρίου 2019 13:10
Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας επιχειρηματίας στο Πύργο Μονοφατσίου, στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Μπράβοι ξυλοκόπησαν άγρια έναν νέο σε μπαρ και τον έστειλαν με αιμάτωμα στην εντατική!

Η ώρα 01.30 π.μ. και το θύμα βρισκόταν έξω από το σπίτι του όταν ξαφνικά δύο άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον χτύπησαν και τον έριξαν στο έδαφος.

Στη συνέχεια άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε και η οποία, σύμφωνα τα όσα κατήγγειλε ο επιχειρηματίας στην Αστυνομία, περιείχε περίπου 20.000 ευρώ.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ ο επιχειρηματίας διακομίσθηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός! «Σήκωσαν» 500.000 ευρώ!

Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! ΣΕΦ σε ΕΕΑ-Αυγενάκη: «Ο Ολυμπιακός οφείλει 520.000 ευρώ!»

Τα προηγούμενα 24ωρα άνδρες της αστυνομίας κλήθηκαν στα γραφεία της ομάδας από υπαλλήλους, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου και ενόσω τα γραφεία ήταν κλειστά άγνωστοι κατάφεραν να εισβάλουν στις εγκαταστάσεις και να αφαιρέσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι υπάλληλοι στους αστυνομικούς, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κτήριο των γραφείων, προσέγγισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και απέσπασαν 500.000 ευρώ! Euroleague: Την 12η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ! Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Η υπόθεση ωστόσο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον χώρο δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης, ούτε κάποιο αντικείμενο που θα ήταν σε θέση να τους βοηθήσει να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των δραστών.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη. Λαμβάνονται καταθέσεις και ελέγχονται οπτικοακουστικά υλικά, τα οποία ίσως, στο τέλος, «δείξουν» στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους «ποντικούς», που -όπως φαίνεται από τον τρόπο δράσης τους- είναι δεξιοτέχνες.

Άγρια ληστεία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! (Video)

Άγρια ληστεία επιχείρησαν άγνωστοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπούκαραν με όχημα σε μαγαζί και απείλησαν με όπλο αστυνομικούς! Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν με όχημα να ρίξουν και πάλι τα ρολά και την πόρτα όπως και μία μέρα νωρίτερα, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, γιατί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ένας από τους δράστες έβγαλε τότε όπλο και το προέταξε. Αστυνομικός πυροβόλησε εκείνη την στιγμή στον αέρα για εκφοβισμό και οι άγνωστοι αμέσως έφυγαν από το σημείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share