Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Λήστεψαν 20χρονη και την έριξαν στη θάλασσα! (Video)

Το θράσος των ληστών δεν έχει όρια!

11 Οκτωβρίου 2019 14:38
Σοκ: Λήστεψαν 20χρονη και την έριξαν στη θάλασσα! (Video)

Αδιανόητο αυτό που συνέβη σε μια 20χρονη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη αφού την λήστεψαν και την έριξαν στην θάλασσα!

Θύμα ληστείας έπεσε στις 6:30 το πρωί μια 21χρονη κοπέλα στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη βρισκόταν στο σημείο με φίλη της και περπατούσαν, όταν ξαφνικά δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα πέντε ατόμων. Ένας από την παρέα επιτέθηκε στην 21χρονη και αφού της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με τη βία, την έσπρωξε στη θάλασσα. Ο δράστης και οι φίλοι του τράπηκαν σε φυγή. Νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία της Κρήτης!

Η νεαρή κοπέλα βγήκε από τη θάλασσα με τη βοήθεια δύο περαστικών. Σοκαρισμένη και με τη βοήθεια της φίλης της κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας για 4η φορά! (Video)

Για 4η φορά έπεσε θύμα ληστείας ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως δήλωσε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα η ιδιοκτήτρια διπλανής επιχείρησης, οι δράστες έφτασαν με ένα φορτηγό με σκοπό να κόψουν την οπτική επαφή από ένα 24ωρο μαγαζί που βρίσκεται απέναντι.

Οι ληστές έκοψαν με ψαλίδες το ρολό, εισέβαλαν μέσα στο μαγαζί πήραν 500 ευρώ μετρητά, κοσμήματα, ρολόγια και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ένοπλη ληστεία σε "Σκλαβενίτη": Συναγερμός

Οι δράστες, αφού παραβίασαν πρώτα τα ρολά ασφαλείας, αφαίρεσαν προθήκες με κοσμήματα και διέφυγαν από το σημείο πριν προλάβει να μεταβεί εκεί περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δείτε το βίντεο στο Athnensmagazine.gr:

Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Θύμα ληστείας έπεσε 82χρονη γυναίκα που ζει σε μονοκατοικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9.30 χθες το βράδυ, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την μονοκατοικία όπου διαμένει η ηλικιωμένη και με την απειλή αντικειμένου, πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που υπήρχαν μέσα σε τσάντα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της!

Διαβάστε επίσης: Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

Στιγμές τρόμου έζησε εχθές το βράδυ μέσα στο ίδιο της το σπίτι η Κορασία Σιγκούνη, όταν εισέβαλαν σε αυτό 3 κακοποιοί! Όπως αποκάλυψε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, έχουν διαρρήξει τέσσερις φορές το σπίτι της.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω» ανέφερε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη.

Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ ,όπως ανέφερε, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

Λαμία: Λήστεψαν βενζινάδικο και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ!

Λήστεψαν βενζινάδικο στην Λαμία και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο με 14.000 ευρώ! Εφιαλτική νύχτα για επιχειρηματία: Τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν!

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας, κοντά στην Ανθήλη, και κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια, παραβίασαν με λοστό την είσοδο του πρατηρίου, αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο και κατάφεραν να αποσπάσουν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό, μαρτυρά ότι ο χώρος δεν ήταν και τόσο άγνωστος για τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν περίπου 14.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά την υπόθεση.

Πριν από λίγες ημέρες, ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα με είδη για μοτοσικλέτες, στο Χαλάνδρι. Αφού κατέστρεψαν την είσοδο, πήραν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Γεώργιος Πιστιόλας!

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για σύζυγο που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε με τον 5χρονο γιο τους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share