Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Εντόπισαν φορτηγό γεμάτο με κλοπιμαία!

Γεμάτο με κοσμήματα και άλλα..

11 Οκτωβρίου 2019 11:12
Τρίκαλα: Εντόπισαν φορτηγό γεμάτο με κλοπιμαία!

Την ευκαιρία να διαλευκάνουν μια σειρά από ανεξιχνίαστες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων έχουν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρκαδόνας, μετά την σύλληψη δυο Ελλήνων που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό γεμάτο κλεμμένα κοσμήματα και διάφορα εργαλεία από κλοπές!

Δείτε επίσης: «Είπε 4 λέξεις, μελάνιασε και έπεσε στα χέρια μου»

Το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το απόγευμα της Τετάρτης και οι επιβάτες του ηλικίας 26 και 37 χρόνων συνελήφθησαν, καθώς εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην ίδια περιοχή. Κάποια από τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο φορτηγό προέρχονταν από την συγκεκριμένη διάρρηξη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ για τα υπόλοιπα διενεργείται προανάκριση ώστε να εξακριβωθεί η προέλευσή τους.

Στο μεταξύ, οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που διέταξε να κρατηθούν ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Θύμα ληστείας έπεσε 82χρονη γυναίκα που ζει σε μονοκατοικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9.30 χθες το βράδυ, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την μονοκατοικία όπου διαμένει η ηλικιωμένη και με την απειλή αντικειμένου, πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που υπήρχαν μέσα σε τσάντα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της!

Διαβάστε επίσης: Πρέβεζα: Συνεχίζει τις ληστείες η 48χρονη φυγόποινη!

Στιγμές τρόμου έζησε εχθές το βράδυ μέσα στο ίδιο της το σπίτι η Κορασία Σιγκούνη, όταν εισέβαλαν σε αυτό 3 κακοποιοί! Όπως αποκάλυψε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, έχουν διαρρήξει τέσσερις φορές το σπίτι της.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω» ανέφερε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη.

Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ ,όπως ανέφερε, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

Ένοπλη ληστεία σε "Σκλαβενίτη": Συναγερμός!

Τον... χάρο με τα μάτια τους είδαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Πειραιώς, όταν στην είσοδο του καταστήματος εμφανίστηκε ένας άνδρας με προτεταμένο ένα πυροβόλο όπλο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, όταν στην κεντρική είσοδο του καταστήματος εμφανίστηκε ο ληστής και με την απειλή όπλου απαίτησε τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα στον διάδρομο υπήρχε και μία πελάτισσα, την οποία ο ληστής παραμέρισε προκειμένου να βρεθεί face to face με την ταμία. Τελικά, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και αποχώρησε.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Νύχτα θρίλερ για Σκλαβενίτη!

Το zougla.gr φέρνει στο φως φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τη δράση του

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share