Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Είπε 4 λέξεις, μελάνιασε και έπεσε στα χέρια μου»

Σοκαριστική ιστορία!

11 Οκτωβρίου 2019 10:43
«Είπε 4 λέξεις, μελάνιασε και έπεσε στα χέρια μου»

Ένα τετράχρονο κορίτσι, είπε τέσσερις τρομακτικές λέξεις στον μπαμπά της πριν σταματήσει να αναπνέει και άλλαξε χρώμα.

Η κόρη του Νταρ Κόουλ, Άλεξ Κόουλ Χάμιλτον, κατάπιε ένα νόμισμα 50 λεπτών του ευρώ.

Ο αστυνομία φύλαξης άκουσε μια κραυγή από το κοριτσάκι του πολιτικού, το οποίο είπε: «Μόλις κατάπια ένα κέρμα».

Μάνα, είπες ότι μας αγαπάς και έφυγες! Ηρέμησες από τον καρκίνο! Η ζωή χωρίς εσένα, ένα χρόνο μετά!

Στη συνέχεια δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να μελανιάζει.

Ο τρομοκρατημένος κ. Νταρ Κόουλ ανέλαβε αμέσως δράση, προσπαθώντας να θυμηθεί και να εφαρμόσει, δεξιότητες που είχε μάθει σε μαθήματα πρώτων βοηθειών, πριν λίγο περισσότερο από 25 χρόνια.

Ο εκπρόσωπος υγείας της Ντιτ Ντεμ γύρισε ανάποδα το κορίτσι και χτύπησε την πλάτη του με ανοιχτή παλάμη πέντε φορές μέχρι να νιώθει πως θέλει να κάνει εμετό.

Ευτυχώς, παρόλο που το κέρμα δεν κατάφεραν να το βγάλουν, μετακινήθηκε αρκετά, ώστε να ανοίξει τους αεραγωγούς της Ντάρσι.

Όταν επανήλθε η αναπνοή του κοριτσιού, ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο. Την πήγαν όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν το κέρμα μετά από ολική αναισθησία.

Πατέρας ανακοινώνει στην 8χρονη κόρη του πως κέρδισε τον καρκίνο και η αντίδρασή της μας κάνει να δακρύσουμε

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα κορίτσι ηλικίας οκτώ ετών ξεσπάει στα δάκρυα, αφού ο πατέρας της αποκάλυψε ότι είχε ξεπεράσει τον καρκίνο!

Η Μέισι Ντίξον δεν είχε περάσει ποτέ μια νύχτα μακριά από τον πατέρα της, τον Chris, 43 ετών, μέχρι που πήγε στο νοσοκομείο για να αφαιρέσει την ουροδόχο κύστη του.

Ο Κρις είχε διαγνωστεί με καρκίνο της ουροδόχου κύστης πριν από έξι χρόνια και υποβλήθηκε σε διάφορους κύκλους χημειοθεραπείας – αλλά συνέχισε να αποκτά νέους όγκους.

Η Μέισι τον περίμενε όσο εκείνος ήταν νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, καθώς συνερχόταν από την εξαντλητική εννιάωρη επέμβαση.

Αλλά ο πατέρας τριών παιδιών επέστρεψε στο σπίτι τους στο Morecambe της Αγγλίας μετά από μόλις εννέα ημέρες – και κράτησε την επιστροφή του μυστική ώστε να κάνει έκπληξη στην μικρότερη κόρη του.

Η Μέισι δεν γνώριζε τίποτα για την επιστροφή του και η μητέρα της Sharon της είπε ότι θα έβγαινε να ελέγξει το τηλέφωνό της για μια ενημέρωση.

Αλλά όταν η Μέισι κοίταξε τη φωτογραφία του κινητού, είδε ότι ήταν μια selfie του πατέρα της που βρισκόταν στον καναπέ στο σαλόνι τους ζητώντας αγκαλιά.

Διαβάστε με την ευκαιρία: «Μαμά μην κλαις» λέει 3χρονος με καρκίνο επειδή οι γονείς του δεν έχουν λεφτά για τη θεραπεία του!


Σοκαρισμένη, έσπευσε κάτω για να χαιρετήσει τον πατέρα της, ο οποίος κατέγραψε τη στιγμή που έτρεξε στο δωμάτιο.

Στο βίντεο, η Μέισι ξέσπασε σε δάκρυα αφού είδε τον πατέρα της.

Ο Κρις είπε: “Κρύφτηκα στον καναπέ στο σαλόνι και έτρεξε στον επάνω όροφο. Η σύζυγός μου της είπε να ελέγξει το κινητό επειδή ο μπαμπάς της είχε στείλει ένα μήνυμα από το νοσοκομείο και περίμενε μια απάντηση. Της έστειλα μια φωτογραφία από τον καναπέ ζητώντας της μια αγκαλιά.

Η Μέισι περίμενε τον Chris να έρθει στο σπίτι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, αλλά ήταν σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο νωρίτερα, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.

Ο Κρις πρόσθεσε: “Ποτέ δεν έχω μείνει μακριά από την κόρη μου, ούτε για μια νύχτα. Έτρεξε από τις σκάλες και φώναξε όταν με είδε. Ήταν συγκλονισμένη, δεν την είχα ξαναδεί έτσι.

“Και εγώ έκλαιγα, ποτέ δεν είχα αισθανθεί ποτέ κανέναν να δείχνει τόση αγάπη για μένα.”

Διαγνώστηκε με καρκίνο της ουροδόχου κύστης πριν από έξι χρόνια και υποβλήθηκε σε πολυάριθμους κύκλους χημειοθεραπείας.

Όμως οι όγκοι θα εμφανίζονταν κάθε τρεις μήνες και όταν δύο ακόμη βρέθηκαν τον Ιούλιο, ο Chris αποφάσισε να πάρει τη δραστική απόφαση να υποβληθεί σε ριζική κυστεκτομή.

Κατά την εννιάωρη επέμβαση αφαιρέθηκε ολόκληρη η ουροδόχος κύστη, ο προστάτης, οι λεμφαδένες, οι φλέβες της ουροδόχου κύστης και οι όρχεις.

Ο πατέρας δήλωσε: «Ξέρω ότι δεν είναι πολύς καιρός έξι χρόνια, αλλά όταν το ζεις καθημερινά, το νιώθεις σαν να είναι εξήντα χρόνια. Είχα άγχος μετά την εγχείρηση. Ακόμα έχω, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά μου μπορούν να ξυπνήσουν γνωρίζοντας ότι ο πατέρας τους ζει. Η Μέισι με έχει δει να αγωνίζομαι με τον καρκίνο επί έξι χρόνια, την έχει επηρεάσει επίσης.”

“Ήταν πολύ τραυματική εμπειρία γι ‘αυτήν. Με επισκέφθηκε ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο και ήταν απογοητευμένη όταν έφυγε. Λύγισε εντελώς. Είναι μόλις οκτώ ετών, οπότε δεν πήγαμε σε πάρα πολλές λεπτομέρειες, αλλά αισθανθήκαμε ότι δεν μπορούσαμε να της πούμε και ψέματα.

Η Maisy είπε ότι ήταν το “πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο”, προσθέτοντας: “Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος μου φίλος και δε μου άρεσε που ήταν στο νοσοκομείο, τώρα τον έχω πίσω χωρίς καρκίνο για το υπόλοιπο της ζωής μου.”

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

23χρονη έμεινε παράλυτη από κάτι που κάνουμε όλοι μας καθημερινά!

 

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share