Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Ιδιωτικός ντετέκτιβ αυτοκτόνησε στο γραφείο του!

Ποιος ανακάλυψε τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ;

2 Οκτωβρίου 2019 15:39
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Ιδιωτικός ντετέκτιβ αυτοκτόνησε στο γραφείο του!

Σοκ προκαλεί η είδηση για την Θεσσαλονίκη και τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ που αυτοκτόνησε στο γραφείο του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τον άτυχο 71χρονο εντόπισε φίλος του, ο οποίος τον αναζητούσε από το προηγούμενο βράδυ. Θεσσαλονίκη:Ελεύθεροι με εγγύηση οι κατηγορούμενοι για το εμπόριο ωαρίων και παράνομων υιοθεσιών!

Πήγε στο γραφείο του ντετέκτιβ στην οδό Σαπφούς και άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι που του είχε δώσει ο ίδιος. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιο. Ο φίλος του έφερε τραύμα από καραμπίνα στο στήθος. Το όπλο βρισκόταν μπροστά του, πάνω στο γραφείο.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή ο 71χρονος ήταν νεκρός περίπου 24 ώρες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς τα στοιχεία από το χώρο που βρέθηκε ο άτυχος άντρας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Είναι πολύ αργά για μένα μαμά»: Το σπαρακτικό μήνυμα της 32χρονης λίγο πριν αυτοκτονήσει!

Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία με μια κοπέλα που έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα στη μητέρα της...

Ο τζόγος είναι ένας σοβαρός εθισμός και η ιστορία αυτής της γυναίκας το αποδεικνύει.

Μια γυναίκα εθισμένη στον τζόγο, η οποία έχασε 44.000 λίρες, συμπεριλαμβανομένων 17.000 από την κληρονομιά της γιαγιάς της, έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της που μεταξύ άλλων της έλεγε «είναι πολύ αργά για μένα» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Kimberley Wadsworth, 32 ετών, από το Ilkley, West Yorkshire, άρχισε να παίζει το 2015, αφού έπαθε κατάθλιψη μετά το θάνατο του πατέρα της, ενώ είχε και προβλήματα με το γάμο της.

Έπαιξε επιπλέον 36.000 λίρες που της έδωσε η μητέρα της Kay, για να καλύψει τα χρέη της, μετά την πώληση του οικογενειακού σπιτιού. Η γυναίκα έμεινε άστεγη προκειμένου να βοηθήσει το παιδί της.

Η κ. Wadsworth δήλωσε στο BBC: «Πούλησα το σπίτι μου στο Leeds, το σπίτι της οικογένειας. Της έδωσα 36.000 λίρες για να μπορέσει να εξοφλήσει τα χρέη της και δεν το έκανε. Δεν έβαλε ούτε μια δεκάρα και απλώς τα έπαιξε όλα. Μέσα σε δύο εβδομάδες έμεινα άστεγη».

Η Kay κανόνισε η κόρη της να δει και έναν υπνοθεραπευτή για να προσπαθήσει να θεραπεύσει τον εθισμό της, αλλά δεν παρακολούθησε ποτέ τη συνεδρία.

Η κ. Wadsworth μίλησε για το προσωπικό της δράμα με αφορμή την εγκαίνια μιας κλινικής εκτός Λονδίνου, η οποία είναι η πρώτη που βοηθά τους εθισμένους στον τζόγο.Μάλιστα είπε ότι η κόρη της μπορεί να ήταν ακόμα ζωντανή εάν οι κλινικές παιχνιδιών ήταν πιο εύκολα προσβάσιμες.

«Ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους που είναι εθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια και γνωρίζουν τα σημάδια. Τα ψέματα που λένε όσοι έχουν εθιστεί, είναι απίστευτα», ανέφερε

Θρίλερ στη Ρώμη! Αυτοκτόνησε άνδρας με όπλο μπροστά στους επιβάτες! (photo)

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Ρώμη, όταν άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια πολλών επιβατών του μετρό. Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 8χρονος! (photos)

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο ιδιωτικού φύλακα ασφαλείας, στον οποίο είχε επιτεθεί με μαχαίρι.

Ο δράστης μαχαίρωσε στον λαιμό τον φύλακα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, προτού του πάρει το όπλο και αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 55χρονος σεκιουριτάς που εργαζόταν σε εταιρεία, που έχει αναλάβει υπηρεσίες φύλαξης στο ιταλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share