Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: "Η κόρη του άντρα μου είναι κακομαθημένη και δεν την θέλω στο σπίτι μου!"

Μια ιστορία που διχάζει!

4 Αυγούστου 2019 15:05
Αληθινή εξομολόγηση:

Με λένε Τζώρτζια και είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Σταμάτη! Ο Σταμάτης έχει μια κόρη 14 χρονών από τον πρώτο του γάμο.

Το πρόβλημα μου με αυτό το παιδί είναι μεγάλο. Δεν το συμπάθησα ποτέ και πιστεύω πως ούτε εκείνη από τη μεριά της με συμπαθεί ιδιαίτερα.

Νομίζω πως πιστεύει ότι εγώ ευθύνομαι που χώρισαν οι γονείς της και με πήρε με κακό μάτι από την αρχή.

Όμως τη φταίω εγώ που η μάνα της γέρασε πριν την ώρα της και την παράτησε ο Σταμάτης για εμένα που αντικειμενικά είμαι πολύ ωραιότερη της;

Η μικρή έρχεται κάποια σαββατοκύριακα να μείνει μαζί μας, όχι όλα γιατί τα περισσότερα Σάββατα ο Σταμάτης δουλεύει και εγώ πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου δε μπορώ να κάθομαι να νταντεύω το κακομαθημένο.

Γιατί πραγματικά είναι κακομαθημένη από τη μάνα της όλα στο χέρι τα θέλει τι να προλάβω να κάνω και εγώ…

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που έχω μαζί της… Είναι και ότι όταν είναι στο σπίτι μας δεν είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω γιατί ο Σταμάτης μου λέει συνέχεια πρόσεχε πως μιλάς μπροστά στο παιδί και το ένα και το άλλο.

Ήρθε από το πουθενά αυτή να μας βάλει όρια μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Άσε που κάθε φορά που βγαίνουμε πρέπει να τη κουβαλάμε μαζί.. Δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε λίγες ώρες μαζί σα ζευγάρι.

Δεν ξέρω πως να πω στο Σταμάτη ότι δε θέλω να έρχεται η κόρη του στο σπίτι μας χωρίς να το πάρει άσχημα.

Μακάρι να κάνουμε γρήγορα δικά μας παιδιά για να ασχολείται με αυτά και να την αφήσει μια και καλή στη μάνα της..

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Πιστεύω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω έχετε βρεθεί στη θέση μου και με καταλαβαίνετε!

Απίστευτο! Δείτε τι έβγαλαν από το στόμα 7χρονου! (Video)

Με το στόμα ανοικτό έμειναν στην κυριολεξία οδοντίατροι στην Ινδία όταν είδαν ότι ένας πιτσιρικάς είχε στο στόμα του όχι ένα, όχι δυο αλλά 526 δόντια! Απίστευτο ΣΟΚ! Επισκέφτηκε τον οδοντίατρο για τρία χαλασμένα δόντια και δείτε πως τον... κατάντησε!

Ο μικρός, που είναι σήμερα 7 ετών είχε πόνους στο στόμα του από όταν ήταν τριών ετών. Οι γονείς του τον προσπάθησαν πολλές φορές να τον πάνε στον οδοντίατρο αλλά εκείνος αρνιόταν πεισματικά. Τελικά, πήραν (επιτέλους) την κατάσταση στα χέρια τους και τον πήγαν με το ζόρι στο γιατρό.

Τον πήγαν σε ειδικό παράρτημα νοσοκομείο όπου του έκαναν ακτινογραφία και αξονική και αυτό που ανακάλυψαν ήταν εκατοντάδες δόντια μέσα σε ένα σάκο στο στόμα του.

«Αφού του κάναμε ολική αναισθησία ανοίξαμε το σαγόνι του και βρήκαμε έναν σάκο. Ο σάκος ήταν βάρους 200 γραμμαρίων και αφού τον αφαιρέσαμε, μετρήσαμε 526 δόντια μέσα σε αυτόν! Ήταν μικρά, μεγάλα και μεσαίου μεγέθους», είπε ο P. Senthilnathan, καθηγητής οδοντιατρικής. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι το παιδί αναρρώνει μετά από 5 ώρες χειρουργείου και σύντομα θα είναι καλά.

Το 2014 είχαν αφαιρεθεί 232 δόντια από το στόμα εφήβου στην Βομβάη.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share