Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε σορός να επιπλέει στην παραλία των Βραχνέικων!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

6 Σεπτεμβρίου 2019 11:57
Σοκ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε σορός να επιπλέει στην παραλία των Βραχνέικων!

Δυστυχώς στην Πάτρα εντοπίστηκε να επιπλέει σορός στην παραλία των Βραχνέικων! Ένας 49χρονος είναι ο άτυχος άντρας! Ο άνδρας φορούσε τα ρούχα του, ενώ εντοπίστηκε επειδή το άψυχο σώμα του επέπλεε στη θάλασσα. Δυστυχώς πέθανε ο Βασίλης Ασουκίδης!

Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπίστωσε απλά τον θάνατο του 49χρονου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στο πλαίσιο των ερευνών που έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, έχουν συλλεχθεί πληροφορίες για το περιστατικό από ψαρά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο από τις Αρχές εξετάζονται διεξοδικά όλα τα ενδεχόμενα.

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Ανασύρθηκε και η σορός του δεύτερου δύτη!

Ανασύρθηκε η σορός και του δεύτερου δύτη, ενός 60χρονου Τσέχου, που εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, νεκρός εντός σπηλιάς και σε βάθος 47 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή «Σώκαστρου"» δυτικά της Καρπάθου.

Η σορός ανασύρθηκε το μεσημέρι από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τα μοιραία λάθη των δύο δυτών! (Video)

Χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του 30χρονου Ιρανού εκπαιδευτή καταδύσεων που εντοπίστηκε και αυτή στο ίδιο σημείο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες, μαζί με ένα ακόμα φίλο τους, είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς.

Ο φίλος τους λόγω έλλειψης αέρα κατάφερε να αναδυθεί χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν οι άλλοι δύο.

Σοκ στην Κάρπαθο: Επτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο!

Σοκ έπαθαν οι εφτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο στην Κάρπαθο όταν έπεσε σε θαλασσοταραχή! Το τουριστικό πλοίο μετέφερε 162 επιβάτες!

Το πλοίο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πηγαδιών με προορισμό το Διαφάνι, με 162 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, επέστρεψε όπου οι τραυματίες παρελήφθησαν από ιδιωτικό όχημα αρχικά σε ιδιωτική κλινική και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου. Σεισμός στην Κάρπαθο!

Εξι από αυτούς πήραν εξιτήριο, ενώ μία 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Στο πλοίο πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκαν φθορές στην περιοχή της πλώρης καθώς και φθορά μέρους του καταστρώματος.

Από το Λιμεναρχείο Κάρπαθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Τραγωδία στην Δράμα: Νεκρός άντρας που καταπλακώθηκε από μαρμάρινο όγκο!

Νεκρός άντρας που καταπλακώθηκε από μαρμάρινο όγκο στην Δράμα! Νεκρός ο Γιάννης Ασπρούδης!

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 12:40 το μεσημέρι της Τετάρτης και έσπευσε στο σημείο με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα, που απεγκλώβισαν, χωρίς τις αισθήσεις του, τον άτυχο άντρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες!

ραγωδία στην Κρήτη! Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες! Επί σειρά ημερών είχε να δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τον σπιτονοικοκύρη ο οποίος αναζήτησε τον 67χρονο άντρα με συνέπεια να τον βρει νεκρό στο σπίτι, μπροστά από την πόρτα του μπάνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 67χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα, που νοίκιαζε, στην Αγία Γαλήνη.

Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για μέρες. Κρήτη: Ξέχασε τα κλειδιά του και...μπήκε στο νοσοκομείο!

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του οφείλεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σε παθολογικά αίτια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share