Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Ξέχασε τα κλειδιά του και...μπήκε στο νοσοκομείο!

Τραγικό...

2 Σεπτεμβρίου 2019 16:43
Κρήτη: Ξέχασε τα κλειδιά του και...μπήκε στο νοσοκομείο!

Ένας 41χρονος στην Κρήτη νοσηλεύεται γιατί ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού του. Ο 41χρονος βρέθηκε στο κενό ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο σπίτι του από τον φεγγίτη. Κρήτη: Ξέχασε τα κλειδιά του και...μπήκε στο νοσοκομείο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Ο 41χρονος, Ιταλικής καταγωγής αλλά μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου, ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού του και αποφάσισε να μπει μέσα… από τον φεγγίτη.

Για κακή του τύχη έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από ύψος 8 μέτρων.

Με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του σώμα ο 41χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ.

Σοκ στην Κρήτη: Κοριτσάκι έπεσε σε πηγάδι!

Χθες το απόγευμα σε περιοχή του Τυμπακίου στον Δήμο Φαιστού μια οικογένεια, έζησε δύσκολες στιγμές καθώς το ανήλικο κοριτσάκι της έπεσε σε πηγάδι!

Το κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών βρισκόταν έξω από το σπίτι και ξαφνικά έπεσε στο πηγάδι το οποίο να σημειωθεί πως είχε νερό. Τραγωδία στο Βόλο: Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ!

Η πτώση του παιδιού έγινε άμεσα αντιληπτή από τους οικείους του οι οποίοι με τη συνδρομή περιοίκων ξεκίνησαν προσπάθεια να ανασύρουν το κοριτσάκι, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες του Κλιμακίου Μοιρών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ωστόσο το κοριτσάκι είχε ήδη ανασυρθεί από την επιφάνεια του νερού.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share