Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ρόδος: 29χρονος διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια!

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου!

2 Απριλίου 2019 10:58
Ρόδος: 29χρονος διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια!

Στη Ρόδο 29χρονος διακινούσε εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια αλλά ο 29χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου!

Στις τσέπες του νεαρού υπόπτου βρέθηκαν μια ναρκωτική ουσία άγνωστης σύστασης βάρους 13,3 γραμμαρίων η οποία εστάλη στα εργαστήρια της Αστυνομίας για χημική ανάλυση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 680 ναρκωτικά για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη συνταγή γιατρού, καθώς και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Διαβάστε ακόμα: Πειραιάς: Είχε στο σακίδιο της ναρκωτικά και την έπιασαν!

Ο 29χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν μέρα- μεσημέρι της Κυριακής στη Ρόδο έναν 29χρονο Έλληνα για να του κάνουν σωματική έρευνα, μετά από πληροφορίες που είχαν δεχθεί γι' αυτόν.

Να σας θυμίσουμε: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο νούμερο 1 εισαγωγέας κόκας στην Ελλάδα!

Ρόδος: Aδιανόητο- Πεθερός μαχαίρωσε τον γαμπρό του!

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα σε μια γειτονιά στη Ρόδο, όπου ξέσπασε οικογενειακός καβγάς μεταξύ πεθερού και γαμπρού ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Ο πρώτος μαχαίρωσετον δεύτερο και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός άνδρας πήγε να παραλάβει τα παιδιά του από την σύζυγό του που πλέον κατοικεί στο πατρικό της. Ο πατέρας της άρχισε να διαπληκτίζεται με τον γαμπρό του και ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Να σας θυμήσουμε ένα αδιανόητο περιστατικό στη Μαγνησία:Μαχαίρωσε τον γιό του πάνω σε καβγά!

Πανικόβλητος ο τραυματίας, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή και προσπάθησαν να συλλάβουν τον δράστη. Όμως, εκείνος κλειδώθηκε στο διαμέρισμα και παρέμεινε μέσα σε έξαλλη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθούσαν επί ώρες να τον πείσουν να παραδοθεί, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια και κυρίως τα παιδιά φυγαδεύτηκαν από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ταμπουρωμένος κρατούσε και κυνηγετικό όπλο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share