Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Νέο τρομακτικό ντοκουμέντο: Τον μαχαίρωσε στην "ψύχρα" στις κερκίδες του Βόλου! (Photos)

7 Μαΐου 2017 20:28
Νέο τρομακτικό ντοκουμέντο: Τον μαχαίρωσε στην

Πριν λίγες ώρες σας παρουσιάσαμε το ντοκουμέντο της φωτογραφίας με τον οπαδό που κρατούσε μαχαίρι χθες στον Βόλο. Το ρεπορτάζ προχώρησε και σας παρουσιάζουμε το ντοκουμέντο της εν ψυχρώ χρήσης του μαχαιριού από τον χούλιγκαν, έναντι άλλου οπαδού.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ κρατά μαχαίρι στο δεξί του χέρι και το καρφώνει στο πόδι ενός οπαδού της ΑΕΚ (ο οποίος διακρίνεται από το καπελάκι που φορά), κατά τις συγκρούσεις που όλη η Ελλάδα και ο κόσμος παρακολούθησαν στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.



Η ενέργεια του συγκεκριμένου οπαδού θεωρήθηκε στις τάξεις των οργανωμένων ως μία πράξη εκδίκησης για παρόμοια περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για γέλια ή για κλάματα; Η στιγμή που ξεβρακώνουν κυριολεκτικά οπαδό της ΑΕΚ! Τραγελαφικές φωτογραφίες! (Photos)

Τα επεισόδια ξεκίνησαν αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου και διατηρήθηκαν, εντός και εκτός γηπέδου, για αρκετή ώρα, δίχως η αστυνομία να επέμβει και δίχως να προσωρήσει έστω και σε μία σύλληψη.

το μέγεθος τους ήταν τέτοιο, που ήταν υπαρκτό το ενδεχόμενο ακόμα και αναβολής του αγώνα. Λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, υπήρξε έκτακτη σύσκεψη, για την οποία ενημερώθηκαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, προκειμένου να ανάψει τελικά το πράσινο φως για την διεξαγωγή του τελικού, υπό τον φόβο ότι μια αναβολή θα οδηγούσε στα χειρότερα!



Μολότοφ, δακρυγόνα, μαχαίρια, πέτρες, ρόπαλα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αποτέλεσαν τα... πυρομαχικά, με τα οποία οι στρατοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν εντός και εκτός Πανθεσσαλικού, τόσο μεταξύ όσο και με την Αστυνομία, που, όταν τα πράγματα... ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, φάνηκε ανίκανη να επιβάλει την τάξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των τραυματιών φέρεται να έφτασε στους 70, αλλά δεν υπήρξε καμία σύλληψη!

Δείτε τι συνέβη χθες στον Βόλο

Ένας οπαδός μαχαιρωμένος στον θώρακα, άλλοι δέκα σοβαρά τραυματισμένοι και περισσότεροι από 70 με ελαφρά τραύματα, είναι ο πρώτος απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός με χειροπέδες στο σπίτι του! (Photo & Video)



Σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, τα σοβαρά περιστατικά είναι 11, πρόκειται για έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμνο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.



Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)



Η Βασιλική Αυγέρη, διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, μίλησε λίγο νωρίτερα στο ραδιόφωνο του Sport24 και δήλωσε πως υπάρχει ένας μαχαιρωμένος οπαδός, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες από την συμπλοκή στο Πανθεσσαλικό.

Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ (αν και δεν ενδιαφέρει κανέναν)

Το τέλος που του άξιζε είχε ο τελικός-παρωδία στον Βόλο, με το athensmagazine.gr να εκφράζει την αηδία του για όσα συνέβησαν.

Έπειτα από το ανελέητο ξύλο που προηγήθηκε του αγώνα, η ποδοσφαιρική φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε με ένα γκολ-μαϊμού που χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ (2-1).


Χωρίς να είναι καλύτεροι, οι Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από την απόφαση του βοηθού Καλφόγλου να μη σηκώσει το σημαιάκι στην κεφαλιά του Ενρίκε στο 83’, με την οποία ο (ακάλυπτος ένα μέτρο) επιθετικός τους έκρινε το ματς.

Κατώτερη των περιστάσεων η «Ένωση», ισοφάρισε το γκολ που δέχθηκε από τον Μπίσεσβαρ (24’) χάρη σε εγκληματικό λάθος του Γλύκου σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου (26’), ωστόσο δικαιούται να νιώθει ότι τη λήστεψαν και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο στην παράταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share