Συγκινεί ο Άρης Χερουβείμ για τη Γιορτή της Μητέρας: «Υπάρχουν και αυτές που αγωνίστηκαν και έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους»

«Δεν μπορώ σήμερα να μη σκέφτομαι τη Βαρβάρα, την Αθηνά και τόσες άλλες μητέρες»
Η Γιορτή της Μητέρας δεν είναι για όλους τις μανούλες και τις οικογένειες μία όμορφη και ευχάριστη μέρα που δέχονται ευχές, λουλούδια, φιλιά και πολλές αγκαλιές.
Από τη μία, υπάρχουν οι μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους και μάχονται για τη δικαίωση τους. Από την άλλη, είναι και εκείνες που αγωνίστηκαν για να τα προστατέψουν, αλλά «χάθηκαν» μαζί τους.
Ο Άρης Χερουβείμ για τη Γιορτή της Μητέρας: «Είμαι εκεί, δίπλα τους, μάχομαι μαζί τους και όσες θέλουν το ξέρουν»
Σε μία λιτή αλλά και συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο Άρης Χερουβείμ που έχασε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι αναφέρεται σε όλες τις μητέρες που αγωνίζονται: όχι μόνο αυτές που ζουν και θυμούνται, αλλά και εκείνες που έφυγαν μαζί με τα αγαπημένα τους παιδιά.
Διαβάστε επίσης
Η μητέρα του κυρίου Χερουβείμ, Ευπραξία, η αδερφή του, Βίκυ και οι 5χρονες δίδυμες ανιψούλες του, Μαρίλια και Εβελίνα ήταν θύματα της 2ης φονικότερης πυρκαγιάς παγκοσμίως, της φωτιάς της Ανατολικής Αττικής που έπληξε πέντε οικισμούς: τον Νέο Βουτζά, την Αμπελούπολη, το Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, τον Προβάλινθο και το Μάτι.
Η ανάρτηση του Άρη Χερουβείμ:
Σε μια τόσο γιορτινή μέρα, δεν μπορώ να αποδεχθώ να προβάλλονται μόνο κάποιες μητέρες-σύμβολα που μάχονται για τη δικαίωση των παιδιών τους. Είμαι εκεί, δίπλα τους, μάχομαι μαζί τους και όσες θέλουν το ξέρουν.
Δεν μπορώ σήμερα να μη σκέφτομαι τη Βαρβάρα, την Αθηνά και τόσες άλλες μητέρες.
Ωστόσο, υπάρχουν και αυτές που αγωνίσθηκαν και έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους. Κι αυτές θα έπαιρναν ένα λουλουδάκι σήμερα…
Εδώ και 7 χρόνια ο Άρης Χερουβείμ δεν έχει πάψει να παλεύει για τη δικαίωση των αγαπημένων του. 2,5 χρόνια στα δικαστήρια και δεν σταματά.
Να σας θυμίσουμε ότι έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο Athensmagazine.gr, μιλώντας για όλα: το χρονικό της τραγωδίας, τη συγκάλυψη και τη δικαίωση των νεκρών.