Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης από Ρέντη: Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής - Ζητούμενο η πτώση των τιμών

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Λαχαναγορά στου Ρέντη

22 Απριλίου 2024 13:17
Μητσοτάκης από Ρέντη: Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής - Ζητούμενο η πτώση των τιμών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Ρέα Βέσση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 22 Απριλίου, στη Λαχαναγορά στου Ρέντη, προκειμένου να ενημερωθεί για την επάρκεια και τις τιμές των προϊόντων ενόψει και του Πάσχα.

Στις δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής, ενώ επεσήμανε πως αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πάσχα 2024: «Μάχη» για να συγκρατηθούν οι τιμές στο αρνί - Έρευνα αγοράς για τα αμνοερίφια

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην αγορά. «Οι έλεγχοι συνεχίζονται για να μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα σε τιμές αντίστοιχες ή χαμηλότερες από τις περσινές».

Ακρίβεια

«Ίδιες ή χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με τις περισινές» - Τι είπε ο Μητσοτάκης αναλυτικά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην επίσκαψη του πρωθυπουργού στη λαχαναγορά του Ρέντη.

«Πριν λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός, στην επίσκεψή του στην Λαχαναγορά του Ρέντη επεσήμανε: «Σε αυτή τη συγκυρία αυτές οι επισκέψεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές.

Αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες είτε χαμηλότερες από τις περσινές.

Ο αγώνας κατά της ακρίβειας, έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι ένας αγώνας συνεχής. Έχουμε όμως για πρώτη φορά ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται και όπως είπα έχουμε πια και πτώση τιμών που τελικά αυτό είναι το ζητούμενο προκειμένου να ανακουφιστεί το μέσο νοικοκυριό»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share