Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές: Υποψήφια ευρωβουλευτής η Γεωργία Μπίκα - Το κόμμα που τη βάζει στα ψηφοδέλτιά του

Είχε θέσει νωρίτερα υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές

14 Μαρτίου 2024 13:12
Ευρωεκλογές: Υποψήφια ευρωβουλευτής η Γεωργία Μπίκα - Το κόμμα που τη βάζει στα ψηφοδέλτιά του
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποψήφια ευρωβουλευτής θα είναι η Γεωργία Μπίκα στις προσεχείς Ευρωεκλογές, με την ίδια να εμφανίζεται στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η Γεωργία Μπίκα, είχε κατέλθει, επίσης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το κόμμα «Συν-Εργασία» με υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Βασίλη Ρόκο, με την ίδια πρόσφατα να «ξεσπά» για νέα υπόθεση που της είχε προκύψει.

Οι υποψήφιοι του κόμματος «Πατριώτες»

  • Πανταζίδου Όλγα – Συντονίστρια Κεντρικής Μακεδονίας
  • Βασιλειάδου Όλγα – Ειδική Παιδαγωγός
  • Μπίκα Γεωργία – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
  • Κούρου Ράνια – Επαγγελματίας
  • Λάβδας Ελευθέριος – Καθηγητής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
  • Τσολιάς Πέτρος – Συντονιστής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
  • Μπίθας Ορέστης – Χημικός Μηχανικός
  • Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος – Νομικός, Συντονιστής Ημαθίας
  • Κοσματόπουλος Αθανάσιος – Χειρουργός
  • Δήμαρχος Μπέλλος Μιχάλης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Θεσσαλονίκη: Από θύμα βι@σμού, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή η Γεωργία Μπίκα - Ο ρόλος του πρώην εργοδότη της (video)

Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022- υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη - μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της - έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

γεωργια-μπικα

Η καταγγελλόμενη αρπαγή - σύμφωνα με τον μηνυτή - είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share