Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Εγκάρδια χειραψία και φιλί Κασσελάκη - Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ (photos)

«Ό,τι είπαμε νερό και αλάτι»

28 Φεβρουαρίου 2024 13:46
Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Εγκάρδια χειραψία και φιλί Κασσελάκη - Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ (photos)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Πίσω τους άφησαν τις κόντρες, φαινομενικά τουλάχιστον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και η βουλεύτρια, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επιχείρησε να σταθεί απέναντί του σε ενδεχόμενες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία της ΑΔΕΔΥ - μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος και η βουλεύτρια Καλλιόπη Βέττα - και έδειξαν σε όλους ότι συνεχίζουν μαζί παρά τις πληροφορίες για ανασχηματισμό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη αντάλλαξαν εγκάρδια χειραψία και ένα φιλί, ποζάροντας χαμογελαστοί στους φωτογραφικούς φακούς.

Χειραψία και φιλί Κασσελάκη - Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Χειραψία και φιλί Κασσελάκη - Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης για Τέμπη: «Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών τους για Δικαιοσύνη»

Ανάρτηση για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας υπόσχεση στη μνήμη των 57 θυμάτων ότι δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν.

«Τέμπη, ένας χρόνος μετά. Μια υπόσχεση στη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Δεν πρέπει και δε θα ξεχαστούν. Θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των οικογενειών τους για Δικαιοσύνη»: αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Τέμπη: «Έκαψαν το παιδί μας & μας έδωσαν μια κούτα στάχτη» - «Μαχαιριά» στην καρδιά τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Κλαούντια (video)

Τέμπη: Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που βάφτηκε «μαύρη» για την Ελλάδα, καθώς 57 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη φονική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Ανάμεσα τους ήταν και η 20χρονη Κλαούντια, φοιτήτρια Ιατρικής και η μητέρα της ξεσπά στην εκπομπή, Ώρα Ελλάδος.

Η μητέρα της Κλαούντια είπε: «Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, ο θρήνος είναι μεγάλος, μας λείπει πολύ. Είχα μια ελπίδα σαν μάνα να τη βρω ζωντανή, όμως τρεις μέρες μετά μου την έφεραν σε μια μαύρη σακούλα… Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη».

Η μητέρα της Κλαούντια ζήτησε δικαίωση και συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή ότι θα ήθελε να πάρει τηλέφωνο την κόρη της και να της εκφράσει το πόσο την νοιάζεται και της λείπει η παρουσία της από το σπίτι.

Και υπογράμμισε: «Είχε τόσα όνειρα και την σκότωσαν...»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share