Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ώρα τρόμου για τον Δημήτρη Κουτσούμπα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που καταρρέει στη Βουλή

Διέκοψε τη συνομιλία του λόγω μεγάλου πόνου

9 Ιουλίου 2023 10:03
Ώρα τρόμου για τον Δημήτρη Κουτσούμπα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που καταρρέει στη Βουλή
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια στιγμή τρόμου έζησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, όταν κατέρρευσε λόγω της μέσης του. Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο.

Το Σάββατο 8/7 ο Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε ομιλία στη Βουλή, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε εκεί, ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτής οι έντονοι πόνοι που αισθάνθηκε τον οδήγησαν εκτός της αίθουσας, με την ίδιο να διακόπτει την ομιλία του για λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ αρχικά αστειεύθηκε πιάνοντας τη μέση του και λέγοντας: «Έχουμε και τη μέση», δεν μπόρεσε να αντέξει και αμέσως έτρεξαν προς το μέρος του οι συνάδελφοί του για να τον βοηθήσουν ώστε να παραμείνει όρθιος, ενώ ο γιατρός του Κοινοβουλίου του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Η στιγμή της κατάρρευσης του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή

Έμεινε για λίγα λεπτά σε μία καρέκλα, όμως τελικά επανήλθε, με τα χειροκροτήματα να δίνουν και να παίρνουν: «Η συμβουλή για να χάσω κιλά. Δεν γίνεται σε 5 λεπτά», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της Βουλής επισήμανε: «Σας ευχαριστούμε, αλλά μας κοψοχολιάσετε» και το χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο δυνατό.

Το ευτράπελο με την ψήφο του Δημήτρη Κουτσούμπα στις εκλογές 2023

Οι κάλπες άνοιξαν από τις 7 το πρωί για την δεύτερη ψηφοφορία των εκλογών του 2023 και ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τα εκλογικά κέντρα για να αφήσει την ψήφο του και να συνεχίσει την ημέρα του. Ανάμεσα στους πολίτες βρίσκονται και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μάλιστα, βρέθηκε στην Λαμία στο ΤΕΕ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αφού έστειλε το μήνυμά του στους πολίτες, παρακινώντας τους να κάνουν το ίδιο, μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει.

Εκεί όμως συνειδητοποίησε πως στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια που του έδωσαν δεν βρισκόταν αυτό του κόμματός του. «Αν γίνονται αυτά σε μένα, θα γίνω και viral», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, χωρίς να δίνει παραπάνω έκταση στο θέμα και αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share