Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Επικό τρολάρισμα Κουτούμπα σε Κωνσταντοπούλου... με καρδούλες: «Τελειώνουν τα reality και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα της αγάπης»

Θεούλης Κουτσούμπας

20 Ιουνίου 2023 10:02
Επικό τρολάρισμα Κουτούμπα σε Κωνσταντοπούλου... με καρδούλες: «Τελειώνουν τα reality και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα της αγάπης»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στην Πάτρα και χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερο χιούμορ του έκανε δριμεία κριτική στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε μια μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Βρισκόμαστε εδώ για να μεταφέρουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, που δεν είναι άλλο από την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ…βρισκόμαστε όμως και λίγες ημέρες μετά από ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου που συνεχίζει να μας συγκλονίζει όλους και όλες. Το ΚΚΕ αναλαμβάνει ξανά τις ευθύνες τους και λέει ξανά κόντρα στη ‘σήψη’ και τον κυνισμό όλων των φωνών του συστήματος, υπάρχει η επιλογή της δράσης και του οργανωμένου αγώνα» είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια κάλεσε τον λαό «να μη σκορπίσει η ψήφος σε αντιδραστικά, προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος», για να συνεχίσει ως εξής: «Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”;» και σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 00:21:00

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share