Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Σάλος με τo tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Πιάστηκε στα πράσα να διακινεί...» (photo)

Αποκάλυψη "σεισμός"!

6 Μαΐου 2023 14:12
Σάλος με τo tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Πιάστηκε στα πράσα να διακινεί...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί με ένα αιχμηρό tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! Επίσης, σάλος επικράτησε με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Τwitter για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σάλος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργουλη (photo)

Σάλος με το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργούλη που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος. Επίσης, σε μία δραματική προειδοποίηση προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος ανέβασε ένα σκίτσο με το σχόλιο Ελληνόπουλα της διαφθοράς (διασποράς) που δείχνει έναν νεο να κοιτάζει μια αγγελία για εργασια έξω απο το δικαστήριο των Βρυξελλών που αναφερει πως ζητείται διερμηνέας Ελληνικών για μόνιμη εργασια.

«Φαρισαίοι της αρπαχτής και της υποκρισίας δεν ντρέπεστε;» - Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Πολάκη (photo)

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο "στρατόπεδο" του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να "δείχνει την πόρτα της εξόδου" στον Παύλο Πολάκη. Ο γνωστός δημοσιογράγφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά από αυτές τις εξελίξεις προέβη σε μία ανάρτηση για τις αντιδράσεις προς τον πολιτικό. Παράλληλα, δείτε εδώ μία δημοσκόπηση από Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τις εκλογές, που φέρνει την απόλυτη ανατροπή.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter για τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share