Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με κορωνοϊό!

Στο νοσοκομείο ο Μαρκόπουλος!

8 Μαρτίου 2021 13:39
Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με κορωνοϊό!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Πειραιώς Δημήτρης Μαρκόπουλος έχουν νοσήσει από κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η περιπέτειά του ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι θετικός, σημειώνοντας τις ενέργειες που έκανε για την ενημέρωση των επαφών του, αλλά και το γεγονός ότι έχει τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

 Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με κορωνοϊό

Από την άλλη μεριά με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, καθώς και τους ευχαρίστησε για τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης, έπειτα από τη στιγμή που έκανε γνωστό ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς, στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι όλοι όσοι ήρθε σε επαφή στην Κω, όπου και βρέθηκε είναι αρνητικοί στον ιό, ενώ αναμένεται και οι συνεργάτες του να υποβληθούν σε μοριακό τεστ προκειμένου να ανιχνευθεί τυχόν κρούσμα. Ενώ, «βόμβα» έριξε ο Σταϊκούρας για το lockdown.

Βουλευτής της ΝΔ παραβίασε το lockdown - Ήταν σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι! (Video)

Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας για την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από τον γενικό γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Μπούγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο της τάξης των 300 ευρώ επιβλήθηκε στον κ. Χρυσομάλλη και σε δημοσιογράφο που ήταν μαζί του, κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε γνωστό ξενοδοχείο του Κολωνακίου.

Το κλιμάκιο της αρχής διαφάνειας και της αστυνομίας.που πραγματοποίησε τον έλεγχο διαπίστωσε πως όχι μόνο δε φορούσαν μάσκα αλλά βρίσκονταν στο ξενοδοχείο χωρίς να διαμένουν εκεί. Συνεπώς υπήρξε και παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το ξενοδοχείο την πλήρωσε πιο ακριβά. Του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών, επειδή τους σέρβιρε. Επίσης, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ για μη τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε υπάλληλο που δε φορούσε μάσκα.

Τι απαντά ο Μίλτος Χρυσομμάλης για το πρόστιμο

Ο κ. Χρυσομάλλης λέει οτι δεν είναι ξεκάθαρο απο καμία ΚΥΑ πως δεν ειναι στα καθήκοντα βουλευτή να κυκλοφορεί μετά τις 9 το βράδυ και να συναντά δημοσιογράφο ενώ δηλώνει πως φορούσε μάσκα. Για το θέμα θα ακολουθήσει και ανακοίνωσή του.

Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη». Ενώ, θρήνος επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία διότι απεβίωσε λόγω προβλήματος υγείας ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Νίκος Καλλές.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share