Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καλλές

Θρήνος...

4 Μαρτίου 2021 09:57
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία διότι απεβίωσε λόγω προβλήματος υγείας ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Νίκος Καλλές.

Σημειώνεται ότι σε ηλικία 68 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος στην Ελβετία ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, το «48 The Restaurant» στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών από πνευμονικό οίδημα με το κόμμα να εκφράζει τα συλλυπητήρια του μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε για εκείνον.

Απεβίωσε ο Νίκος Καλλές.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Νίκος Καλλές

Ειδικότερα την τελευταία του πνοή από πνευμονικό οίδημα άφησε σε ηλικία 83 ετών ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καλλές. Ο Νίκος Καλλές γεννήθηκε στον Πλάτανο Μαγνησίας το 1938. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της Νομικής το 1961, πολιτεύτηκε το 1977 με την ΕΔΗΚ και στη συνέχεια εντάχθηκε στη ΝΔ. Την περίοδο 1990-1993 τοποθετήθηκε πρόεδρος στη «Λάρκο», ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου στο Ξυλόκαστρο σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – Λίλιαν Βουδούρη» κάνοντας μια δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό: IBAN:GR2501405030503002002001379 – Δικαιούχος: Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη.

'Έφυγε' από τη ζωή ο Νίκος Καλλές.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκο Καλλέ.

Ο Νίκος Καλλές σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του. Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1989, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share