Παλαιό Φάληρο: Έχει υποστεί σοβαρούς ξυλοδαρμούς σε στάδιο εγκυμοσύνης, λέει η δικηγόρος της 32χρονης μητέρας

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο σχετικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Η συνήγορoς της μητέρας Εβίτα Βαρελά μίλησε στο Open για τον τρόπο που λειτούργησε μετά το ατύχημα στο μπάνιο.
Διαβάστε επίσης
«Δηλώνει αθώα. Θεωρεί ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει δολοφονήσει το παιδί της, σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται την κατηγορία του πνιγμού. Αναμένονται οι ιστολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα αναδείξουν την αιτία θανάτου βάσει της απόψης του διενεργούντος ιατροδικαστή. Προς το παρόν έχουμε μία ενδεικτική αιτία θανάτου που αφορά σε πνιγμό», ανέφερε η δικηγόρος της μητέρας, Εβίτα Βαρελά.
«Δεν κάλεσε ασθενοφόρο. Θα εξηγήσει και θα προσπαθήσει να διαφωτίσει τις Αρχές. Δεν λειτούργησε το ένστικό της μάνας για αυτό δεν κάλεσε ασθενοφόρο. Το τι έκανε θα το εξηγήσει η ίδια στις Αρχές. Θα δούμε αν θα καταθέσουμε σχετικό απολογητικό υπόμνημα. Θα αναζητήσουμε έγγραφα δημόσιου νοσοκομείου. Έχει υποστεί σοβαρούς ξυλοδαρμούς σε στάδιο εγκυμοσύνης», τόνισε στη συνέχεια η δικηγόρος της 32χρονης, Εβίτα Βαρελά.






0 ΣΧΟΛΙΑ