Δήμητρα Λιάνη: «Έχασα πάνω από το μισό με την απώλεια του Ανδρέα – Με τον Γιώργο μακριά και όχι αγαπημένοι»

Η Δήμητρα Λιάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά.
Η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου εμφανίστηκε την Παρασκευή, 27 Ιουνίου, στο στούντιο του Mega, όπου μίλησε για τη ζωή της, τις πολιτικές εξελίξεις γύρω από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και για τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο θάνατος του συζύγου της, Ανδρέα Παπανδρέου, με την ιστορική Mercedes μάλιστα να έχει βγει στο σφυρί.
Η συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη
«Μετά από μια απώλεια, θέλεις χρόνο. Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, ίσως και παραπάνω από το μισό, γιατί αυτό ήταν ο Ανδρέας για εμένα, χάνεις την ισορροπία σου με τον εαυτό σου. Εμένα μου πήρε κάποια χρόνια. Ήμουν στα κάτω μου. Έβγαλα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή. Στη ζωή παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αξίζει να αγαπάμε την κάθε μέρα και το δώρο της ζωής. Τα πάντα είναι ένα δώρο», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
Και πρόσθεσε: «Υπήρχε μια άνεση στη ζωή μου όταν ήμουν με τον Ανδρέα. Στο μεταβατικό στάδιο όλο αυτό δεν με ενοχλούσε. Είμαστε οι σκέψεις μας. Είμαστε καλά, έχουμε την υγεία μας, πρέπει επιβιώσουμε και να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας. Έχουμε το χρέος απέναντι στη ζωή να τη δούμε θετικά. Ο Θεός στα δίνει αυτά. Θέλω να έχω την υγεία μου, να μπορώ να ταξιδεύω. Μια ήρεμη ζωή θέλω, τίποτα άλλο. Δεν μου λείπε ένας σύντροφος στη ζωή μου».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε ότι δεν την καλούν σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ότι δεν έχει σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Δεν με έχουν καλέσει σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, ούτε στην επέτειο μνήμης για τα χρόνια χωρίς το Ανδρέα Παπανδρέου. Εσύ θεωρείς ότι τιμούν τον Ανδρέα Παπανδρέου; Αυτοί δεν θέλουν μια ηρεμία. Θέλουν μια μετάλλαξη σε μια woke ατζέντα που πρεσβεύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν έχουμε σχέσεις. Μακριά και όχι αγαπημένοι».






0 ΣΧΟΛΙΑ