Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Καιρικό «στραπάτσο» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο - «Μετά την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται ολική μεταβολή...» (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

29 Απριλίου 2024 08:56
Καιρικό «στραπάτσο» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο - «Μετά την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται ολική μεταβολή...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Με γενικά αίθριο καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και μονάχα κάποιες τοπικές νεφώσεις που θα εξελιχθούν σε βροχές θα σημειωθούν στην βορειοανατολική χώρα για σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29/4), σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ο καιρός για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν κυρίως στη Θράκη και τη βόρεια Κρήτη. Στη Θράκη θα βρέξει τοπικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 26 και τοπικά στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι τοπικά στον Ευβοϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη, την νότια Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη .Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 27 και στα δυτικά τοπικά 28 βαθμούς

Aπό το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης θα εξασθενήσουν και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Από την Μ. Πέμπτη στα βόρεια δεν θα λείψουν κάποιες τοπικές βροχές ή μπόρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share