Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Θρίλερ στην Χαλκίδα: 7χρονος ισχυρίζεται ότι βι@στηκε από 11χρονο

Οι γονείς του πήγαν άμεσα στην ασφάλεια για να καταγγείλουν το συμβάν

7 Απριλίου 2024 19:11
Θρίλερ στην Χαλκίδα: 7χρονος ισχυρίζεται ότι βι@στηκε από 11χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταγγελία για νέο περιστατικό βιασμού υπήρξε το πρωί της Κυριακής στην ασφάλεια Χαλκίδας από τους γονείς ενός 7χρονου, με το σοκαριστικό της υπόθεσης να είναι ότι ο φερόμενος ως θύτης είναι 11 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε την ιστορία φρίκης με μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το παιδί από συνοικισμό ρομά στην περιοχή των Ψαχνών νπήγε με δάκρυα στους γονείς του, λέγοντας ότι ο 11χρονος φίλος του τον βίασε.

Οι γονείς πήγαν αμέσως στην ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλαν το συμβάν.

Οι γονείς του 11χρονου συνελήφθηκαν για παραμέληση ανηλίκου, ενώ αναμένεται και η εξέταση του 7χρονου από ιατροδικαστή για να επιβεβαιωθούν τα καταγγελλόμενα.

Θρίλερ στην Χαλκίδα: 7χρονος ισχυρίζεται ότι βι@στηκε από 11χρονο

Αποτροπιασμός στην Αλεξανδρούπολη: 64χρονος βί@ζε ανήλικη - Τι καταγγέλλει η μητέρα

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση για τη σ@ξουαλική κακοποίηση που βίωνε ένα 8χρονο κοριτσάκι στην Αλεξανδρούπολη. Δράστης είναι ένας 64χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, e-evros.gr μια μητέρα πήγε προχθές στο Αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε όλα όσα της αποκάλυψε η ανήλικη κόρη της.

Η 8χρονη ανέφερε στην μητέρα της ότι όσο διάστημα απουσίαζε από το σπίτι τους, ο 64χρονος γείτονας πλησίαζε την ανήλικη και την θώπευε στα γεννητικά όργανα, ενώ στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

64χρονος βί@ζε ανήλικη στην Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε επίσης: Εφιαλτική νύχτα για 43χρονη στον Χολαργό: Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίaσε

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 8χρονη, ο δράστης έβρισκε ευκαιρία όποτε απουσίαζε η μητέρα να την πλησιάζει, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο η οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η 8χρονη αναμένεται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή του ΠΓΝΑ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share