Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μενίδι: Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο πρώην και τους συνέλαβαν- Διψούσαν για εκδίκηση

Να φοβάστε την εκδίκηση του πρώην

22 Μαρτίου 2024 15:33
Μενίδι: Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο πρώην και τους συνέλαβαν- Διψούσαν για εκδίκηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να χωρίζεις δεν είναι πάντα εύκολο. Δύο νεαροί λοιπόν το πήραν κατάκαρδα και αποφάσισαν τα ξημερώματα Παρασκευής 22 Μαρτίου να περιελούσουν με βενζίνη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε δρόμο του Μενιδίου (επί της οδού Αετόπετρας), το οποίο άνηκε στην πρώην σύντροφο ενός εκ των δύο. Στόχος; Να την εκδικηθούν.

Δείτε επίσης: Τραγική κατάληξη στο Ζεφύρι: Νεκρή η 44χρονη γυναίκα που την είχε περιλούσει με βενζίνη ο σύζυγός της (video)

Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, μόλις έβαλαν τη φωτιά, κινούμενοι με ένα ΙΧ μικρού κυβισμού, από το οποίο είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες, έγιναν αντιληπτοί από ομάδα ΟΠΚΕ που τους αντιλήφθηκε να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κοντινή απόσταση από την επίθεση.

Μενίδι: Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο πρώην και τους συνέλαβαν- Διψούσαν για εκδίκηση

Αμέσως οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα και παρά το γεγονός ότι οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν και αντιστάθηκαν, προσπαθώντας μάλιστα να χτυπήσουν τους αστυνομικούς, τελικά τους έβαλαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, με πλήθος κατηγοριών σε βάρος τους.

«Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»! - Απίστευτο περιστατικό στη Χιλή

Τις τελευταίες ώρες μια αρκετά... ιδιόρρυθμη είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου και αποτελεί πρώτο θέμα στα λατιν ΜΜΕ της Χιλής.

Το περιστατικό συνέβη στη Χιλή και έγινε παγκόσμιο viral.

«Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πηγαίνω στη δουλειά με το αυτοκίνητο σε αυτά τα χάλια», δήλωσε το θύμα και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία, η ιστορία πίσω από από την οποία είναι εκπληκτική. Στο τέλος γελάς, αν και η βάση της μόνο για γέλια δεν είναι.

Τι συνέβη στο αυτοκίνητο

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου το βρήκε στο ίδιο σημείο όπου το είχε σταθμεύσει, αλλά με ένα ξεκάθαρο μήνυμα ζωγραφισμένο πάνω του: «Πάμπλο, είμαι έγκυος», απαντά», καθώς και άλλες ακατανότητες μουντζούρες.

Δίπλα στο λευκό αυτοκίνητο της κινεζικής μάρκας Jac, υπήρχε ένα κουτάκι με μπύρα, που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η συγγραφέας είχε ζωγραφίσει όλο το αυτοκίνητο ούσα μεθυσμένη, εξου και το λάθος.

Λάθος;

Ναι. Το αυτοκίνητο δεν ήταν του… Πάμπλο.

Ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και η οποία έπεσε θύμα αυτών των μηνυμάτων με μπογιές και σπρέι.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτόν τον Πάμπλο και τώρα πρέπει να δούμε το πώς θα καθαρίσουμε το αυτοκίνητο», είπε η πληγείσα στο La Serena Online.

«Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πήγα στη δουλειά με το αυτοκίνητο έτσι», πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κοκίμπο της Χιλής και ο ιδιοκτήτης του αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα του υπεύθυνου.

Τόσο εκείνης που το έβαψε όσο και στοιχεία για τον σεσημασμένο και υποτιθέμενο πατέρα, τον Πάμπλο, με τον οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share