Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Επεισόδια με μολότοφ στην πορεία της ΑΔΕΔΥ

Απάντησαν με κρότου λάμψης οι αστυνομικοί

28 Φεβρουαρίου 2024 14:18
Ένταση στο κέντρο της Αθήνας: Επεισόδια με μολότοφ στην πορεία της ΑΔΕΔΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2) στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία της ΑΔΕΔΥ και ανήμερα της μαύρης επετείου για την τραγωδία των Τεμπών.

Μία ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της πορείας της ΑΔΕΔΥ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με κρότους λάμψης, ενώ επεισόδια έχουν σημειωθεί και στη Θεσσαλονίκη.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο μνημόσυνο των Τεμπών: «Αγάπη μου δεν θα σε ξαναδώ...» - Κραυγές οργής και ένα τεράστιο «γιατί» (video)

Τέμπη: Σκηνές ανείπωτης θλίψης εκτυλίχθηκαν στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, μία ημέρα που γράφτηκε με μελανά γράμματα για την Ελλάδα με τον χαμό 57 ψυχών.

Συγγενείς των θυμάτων αφήνουν λουλούδια στα δεντράκια που έχουν φυτευτεί στο σημείο της τραγωδίας για να θυμίζουν σε όλους το δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο, στις 23:22 το βράδυ.

Συγκλονιστική η στιγμή που μια μητέρα προσέγγισε το ένα από τα αυτοσχέδια μνήματα και σπαρακτικά φώναξε για το παιδί της «αγάπη μου, δεν το πιστεύω ότι δε θα σε ξαναδώ.. Πού είσαι;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share