Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Γυρίζει το παιχνίδι ο Γιάννης Καλλιάνος: Κανένα καλοκαίρι! Σε «υγρό κλοιό» σχεδόν όλη η χώρα (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

15 Φεβρουαρίου 2024 22:04
Γυρίζει το παιχνίδι ο Γιάννης Καλλιάνος: Κανένα καλοκαίρι! Σε «υγρό κλοιό» σχεδόν όλη η χώρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Βροχές αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Παρασκευή (16/2), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, λίγες τοπικές βροχές αναμένονται σε περιοχές της Εύβοιας και των Σποράδων, στα ανατολικά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Αττική.

Τοπικές βροχές αναμένονται και στα κεντρικά και νότια τμήματα τμήματα του Αιγαίου, με τον καιρό να είναι άστατος, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας, δηλαδή στα δυτικά ηπειρωτικά, στα Επτάνησα και τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές, με λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

«Ράπισμα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Τις επόμενες 3 ημέρες νέα αλλαγή του καιρού με...» (video)

Με βελτιωμένο καιρό για τις περισσότερες περιοχές θα κυλήσει η αυριανή μέρα (16/2), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσκαιρες βροχές αναμένουμε τις πρωινές ώρες σε ανατολικά και Κρήτη, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στη συνέχεια, ενώ αίθριος καιρός θα επικρατήσει στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με με τους βοριάδες να επιμένουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share