Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Πιερία: 52χρονος έπεσε με τρακτέρ σε χαράδρα

Καταπλακώθηκε από το όχημα

30 Δεκεμβρίου 2023 16:42
Ανείπωτη τραγωδία στην Πιερία: 52χρονος έπεσε με τρακτέρ σε χαράδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή σε περιοχή της Πιερίας, όταν ένας 52χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε με το τρακτέρ του σε χαράδρα, με αποτέλεσμα το όχημα να τον καταπλακώσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αδιανόητη τραγωδία στην Ζάκυνθο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Παλαιάς Βρίας – Βρίας Πιερίας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε 52χρονος, εξετράπη της πορείας του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Πιερία: 52χρονος έπεσε με τρακτέρ σε χαράδρα

Σύμφωνα με το Pierianews.gr, το αγροτικό όχημα κατρακύλησε σε παρακείμενη χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Λιάνα – Εύα Αμούτζα: «Ήταν 9 μήνες σε κωματώδη κατάσταση μετά από ανακοπή καρδιάς» - Συγκλονίζει ο αδερφός της 46χρονης επιχειρηματία για τον θάνατό της (video)

Η Λιάνα Εύα Αμούτζα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 46 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινότητα του Βόλου. Η άτυχη γυναίκα που έγινε γνωστή ως μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς, έφυγε από τη ζωή, την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων πρόωρα και αναπάντεχα.

Με την ευκαιρία, δείτε το σπαρακτικό αντίο του Θάνου Πετρέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live, η Λιάνα Εύα Αμούτζα πριν εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει, οι γιατροί κατάφεραν να την επανάφεραν, ενώ επί εννέα μήνες ήταν σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας μίλησε για τον θάνατο της Λιάνας Εύας Αμούτζα

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα «μηδέν», ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» αποκαλύπτει πρώτη φορά ο αδελφός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share