Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Απίστευτο περιστατικό στα Πετράλωνα: Συνελήφθη on camera άνδρας που σκαρφάλωσε από μπαλκόνι και προσπάθησε να βιάσει δυο κοπέλες (video)

Τα κορίτσια φώναζαν "προσπαθεί να μας βιάσει" - Καρέ καρέ η σύλληψή του από τους αστυνομικούς

29 Δεκεμβρίου 2023 11:21
Απίστευτο περιστατικό στα Πετράλωνα: Συνελήφθη on camera άνδρας που σκαρφάλωσε από μπαλκόνι και προσπάθησε να βιάσει δυο κοπέλες (video)
Από Εύη Κουρίδου

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (29/12), άνδρας που σκαρφάλωσε από μπαλκόνι στα Πετράλωνα με σκοπό να βιάσει δύο κοπέλες, συνελήφθη on camera.

Ο άνδρας, που παραβίασε το παράθυρο και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα και να βιάσει δύο κοπέλες, πιάστηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» φαίνεται καρέ καρέ η σύλληψή του ενώ αυτός είναι στο μπαλκόνι.

Δείτε ακόμα βίντεο ντοκουμέντο από οδηγό ΙΧ που παραβίασε στοπ και χτύπησε και εγκατέλειψε 36χρονο πατέρα 2 παιδιών.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι γείτονες άκουσαν τις κοπέλες να φωνάζουν, κάλεσαν την αστυνομία και ο άνδρας εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και συνελήφθη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», γείτονας «οι κοπέλες φώναζαν "προσπαθεί να μας βιάσει" και καλέσαμε την Άμεση Δράση».

Κεφαλονιά: Νεαροί μπούκαραν στο σπίτι ηλικιωμένου για να κλέψουν και τον μαχαίρωσαν 10 φορές

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 73χρονος από την Κεφαλονιά, που μαχαιρώθηκε από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι δυο νεαροί ληστές, 18 και 25 ετών αντίστοιχα, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλαν στο σπίτι 73χρονου Κεφαλονίτη, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν. Οι δράστες συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία το απόγευμα της Πέμπτης (28/12), στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ο.Π.Κ.Ε.. κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Δείτε επίσης: «Άνοιξε θεία... »: Στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ οι 5 που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, με τον έναν εξ αυτών, τον 25χρονο, να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονο να φυλάει «τσίλιες». Εκείνη την ώρα, μπήκε στο σπίτι του και ο 73χρονος στον οποίο επιτέθηκε με μαχαίρι αιφνιδιαστικά ο 25χρονος δράστης, μαχαιρώνοντάς τον περίπου 10 φορές, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη.

Νεαροί μπήκαν στο σπίτι 73χρονου στην Κεφαλονιά για να κλέψουν και τον μαχαίρωσαν

Στη συνέχεια, μαζί με τον συνεργό του, τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτος στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Ο 73χρονος αργότερα διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ κρίσιμη. Από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των 2 δραστών, οι οποίοι μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Κεφαλονιάς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share