Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/12)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

29 Δεκεμβρίου 2023 07:21
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/12)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή 29/12! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ενώ, σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου ενώ οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του, στη Γλυφάδα.

Ανατριχιάζει η αδερφή του Επαμεινώνδα Κωστέα: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα κοντά μας»

Ανατριχιάζει η αδερφή του Επαμεινώνδα Κωστέα, η οποία μετά το χάμο του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα κοντά μας»

Πιο συγκεκριμένα, ο Επαμεινώνδας Κωστέας δεν κατάφερε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του, το οποίο συνετρίβη την ώρα που στο χώρο του αεροδρομίου βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, παρακολουθώντας τη μοιραία πτήση. Μάλιστα, η σύζυγός του βιντεοσκοπούσε τη μοιραία πτήση.

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, η Φαίδρα Κωστέα, ανέφερε: «Από μικρός το όνειρό του ήταν να πετάει. Ήθελε μόνο αυτό. Να πετάει. Και η μοίρα του επιφύλαξε απλά να φύγει πετώντας. Δεν τον ήθελα ήρωα, τον ήθελα απλά κοντά μας.

Ήταν η τελευταία πτήση και είθισται στις τελευταίες πτήσεις των πιλότων να καλούν τις οικογένειες για να δουν την αποχαιρετιστήρια πτήση τους. Συνήθως ο Νώντας δεν ήθελε κανέναν στις πτήσεις του, ούτε καν ήθελε να ξέρουν πότε πετάει. Ο μικρός γιος του όμως επέμενε να είναι εκεί. Δεν του χάλασε το χατίρι και δυστυχώς ήταν το αποχαιρετιστήριο του παιδιού, να δει τον μπαμπά του να σκοτώνεται στον αέρα.

Ο Νώντας δεν τα παρατούσε ποτέ, δεν το έβαζε κάτω. Για μας ήταν πάντα ο ήρωάς μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share