Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Θα είναι δικαστικό σκάνδαλο...» - Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

«Έχω σοκαριστεί με αυτό που γίνεται. Ακόμη προσπαθουν κάποιοι...»

29 Νοεμβρίου 2023 12:52
«Θα είναι δικαστικό σκάνδαλο...» - Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας για την αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ ξεκαθάρισε από την πλευρά του ότι οποιαδήποτε απόφαση από αυτή την πρόεδρο θα αποτελέσει σκάνδαλο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την επιστολή με τα 11 «Σε αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην Ρούλα Πισπισρίγκου.

«Θα είναι δικαστικό σκάνδαλο...»

«Υπάρχει μια σειρά επεισοδίων που πρέπει να αναδειχθούν. Θέλω να καταάβετε ότι εδώ κάνουμε μια δίκης που από την μία πλευρά είναι η δίκη της αλήεθιας και των δικαστικών αιθουσών και η άλλη δίκη γίνεται στις εκπομπές. Έχω σοκαριστεί με αυτό που γίνεται. Ακόμη προσπαθουν κάποιοι, αγνοώντας αυτό που απεδείχθη στο δικαστήριο να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Εμένα η πεποίθηση μου είναι ότι η κυρία κατηγορούμενη θα αθωωθεί. Καταλαβαίνετε τι θα δημιουργηθεί σαν συνέπεια; Οποιαδήποτε άλλη απόφαση από αυτή την πρόεδρο θα είναι δικαστικό σκάνδαλο», είπε ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ξαφνικά είδα να κατεβαίνει το οξυγόνο. Χτύπησα το κουδούνι, σηκώνεται το παιδί πάνω πάει να πάρει ανάσα και πέφτει πίσω» - Οι δραματικές στιγμές της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της μίλησε για τις δραματικές στιγμές, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας και τις προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν ζωντανή την Τζωρτζίνα.

«Ξαφνικά είδα να κατεβαίνει το οξυγόνο. Χτύπησα το κουδούνι και εκείνη την ώρα σηκώνεται το παιδί πάνω πάει να πάρει ανάσα και πέφτει πίσω» ανέφερε η Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια περιέγραψε την ημέρα της ανακοπής:

«Ήταν με τον μπαμπά της. Μετά πήγα εγώ την έκανα μπάνιο την έλουσα της στέγνωσα τα μαλλιά. Κοιμήθηκε πέρασε η ώρα χάζευα στο κινητό. Μίλησα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο και της έλεγα ότι εδώ δεν βγάζω άκρη περιμένω να αλλάξει η μέρα να την πάρω. Ξαφνικά είδα να κατεβαίνει το οξυγόνο. Χτύπησα το κουδούνι και εκείνη την ώρα σηκώνεται το παιδί πάνω πάει να πάρει ανάσα και πέφτει πίσω. Αρχίζω και φωνάζω Τζωρτζίνα για να μου απαντήσει.

Μπαίνει η μαμά από το δίπλα δωμάτιο και λέει συμβαίνει κάτι; Η νοσηλεύτρια μπαίνει μέσα και λέει φωνάζω τους γιατρούς. Βγαίνω και εγώ βλέπω τους γιατρούς. Βλέπω τη γιατρό να κατεβάζει το κρεβάτι και είπα όχι θέλω να πεθάνω το είχα δει στη Μαλένα. Μου κόπηκαν τα πόδια δεν μπορούσα να σταθώ όρθια.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου - «Βλέπω τη γιατρό να καβαλάει το παιδί. Πήρε μια ένεση και την έκανε στην καρδιά. Εκείνη την ώρα πέθανα, ήθελα να με πάρει ο Θεός, ήξερα...» (Video)

Πήρα το Μάνο του λέω τρέχα. Κάθισα σε ένα σκαλί και μου έδωσαν τρία κομποσκοίνια της Τζωρτζίνας. Ο Μάνος κράταγε το κεφάλι του όπως και εγώ. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω το παιδί σε μια σανίδα πάνω και βλέπω τη γιατρό να καβαλάει το παιδί και να κάνει ένεση μου είπε ότι έκανε αδρεναλίνη. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα δεν μπορώ να σας το πω δεν είχα αίσθηση του χρόνου.

Ακούγαμε φωνάξτε το γιατρό. Περιμέναμε να δούμε ένα γιατρό. Είδαμε το κ. Χασαπόπουλο να περπατάει και λέω στο Μάνο αυτό το γιατρό περιμέναμε. Εγώ κρατούσα το κεφάλι και ακούμε από μέσα μπράβο κορίτσι μου και αγκαλιαστήκαμε με το Μάνο.

Βγήκε η γιατρός και μας είπε ζει επανήλθε. Ήθελα να της φιλήσω τα χέρια. Ήμουν σαν χαμένη εκείνη τη ώρα. Θα πάει στην εντατική ζει είναι καλά ζει δεν μας είπε κάνεις ότι το παιδί είχε πρόβλημα. Βγαίνει ο Χασαπόπουλος με το παιδί και ήταν κλαμένος πρέπει να το πω αυτό και μας είπε ότι έπαθε ανακοπή. Μας είπε ότι θα μείνει στο δωμάτιο για να σταθεροποιηθεί. Ευχαριστούσα το Θεό»

Οι πρώτες ώρες στο Ρίο

Περιγράφοντας τις πρώτες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο στο Ρίο η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε:

«Εγώ δεν καπνίζω αλλά εκείνη τη στιγμή ζήτησα να καπνίσω πήγε το παιδί μου στον άλλο κόσμο και ήρθε ήμουν και έγκυος. Ήρθε ο κ Ηλιάδης και μας είπε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Μας είπε για την υποθερμία ότι θα παγώσει το σώμα του παιδιού και θα το επαναφέρει για να δει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω της ανακοπής. Του λέμε γιατρέ το παιδί είναι στα χέρια σας. Μας είπε προσευχηθείτε. Μας είπε ότι δεν θα φύγει εκείνο το βράδυ θα μείνει. Έκανε στο Μάνο παρατήρηση γιατί ήμουν έγκυος γιατί την αφήνεις εδώ. Έφυγα τέσσερις με πέντε ώρες»

Για Ηλιάδη:

«Εδώ άκουσα για αιμοκάθαρση, για ήπαρ ποτέ δεν μας είπε κάτι. Ήμουν σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Στις 13 Μαρτίου είναι η μέρα που έφυγε η Μαλενα φανταστείτε να πας στο νεκροταφείο να έχεις ένα παιδί στην εντατική, ο Μάνος μου είπε μίλα στη Μαλενα που σε ακούει να μην τη πάρει την Τζωρτζίνα.

Όταν είδα την Τζωρτζίνα ήταν γεμάτη καλώδια. Δεν μπορείς να το αντέξεις. Τώρα ζει τώρα πεθαίνει και μαζί της τώρα ζούμε τώρα πεθαίνουμε. Μια ημέρα πριν γίνει η μαγνητική μας καλεί στο γραφείο του. Κάθεται στο γραφείο του οκ Ηλιαδης και βλέπω φωτογραφίες παιδιών.

Μου λέει τα κοιτάς;

Ναι.

Ξέρεις ποια είναι αυτά;

Έχουν ηρωίδες μανάδες που έχουν δωρίσει όργανα. Εμένα το ενδιαφέρον ήταν για το παιδί που ήταν πάνω από τον κ Ηλιαδη γιατί είχε υποστεί αδιευκρίνιστη ανακοπή είχε επανέλθει.»

Και συνέχισε:

«Είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο Θεό και τον Ηλιάδη και ότι έλεγε το είχα ευαγγέλιο. Ήμουν πίσω από μια πόρτα και άκουσα τον κ. Ηλιάδη να μιλάει με την κ Τσιόλα.

Η Ρούλα η μαμά της Τζωρτζίνας κάτι γίνεται και παρακαλούσε την Τσιόλα να του πει την ιατροδικαστική για την Ίριδα. Επέμενε. Τον ρώτησε η κ Τσιόλα γιατί το λέει.

Άρχισε να με κατηγορεί ότι πάω με το Μάνο με καλά ρούχα καλοντυμένη είπε με αρώματα που μύριζε όλος ο διάδρομος ότι όταν βάρδια ο κ. Ηλιάδης έβλεπε από θυροτηλέφωνο τον Μάνο να κοιμάται. Έλεγε για μένα ότι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια μάνα.

Δεν μπορούσα να μιλήσω εκείνη την ώρα και έστειλα μήνυμα στο Μάνο ότι μας κράζουν.

Άνοιξε η πόρτα και βγαίνει η Τσιόλα και βγαίνει και ο Ηλιαδης με ένα χαμόγελο και λέω ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Του λέω θέλω να μιλήσουμε. Του λέω άκουσα όλο το διάλογο. Τι σας έχει προβληματίσει;

Τίποτα, μου απάντησε.

Του είπα ότι ναι είμαι παγοκολόνα. Του είπα ότι έχω μάρμαρα από δυο παιδιά σε νεκροταφείο για να κλάψω. Το τι κάνω εγώ όταν κλείνει η πόρτα της εντατικής κανείς δεν το ξέρει.

Μου ζήτησε συγνώμη γι αυτά που άκουσα και μου είπε να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό.»

Για την επίσκεψη στο ψυχολόγο

Στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στην επίσκεψή της στον ψυχολόγο.

«Δεν ήξερα ότι είχε κάνει συνομιλίες πίσω από την πλάτη μου. Μπήκα μέσα πήρε τα στοιχεία μου και με ρώτησε για τα δυο παιδιά και την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Μετά ήρθε ένας γιατρός και με ρωτάει αν από το παράθυρο ακούς χτυπήματα;

  • Όχι
  • Βλέπεις τα μάτια του Μανου κόκκινα ;
  • Όχι του λέω
  • Βλέπεις φωτιές σε κάποιον άνθρωπο;
  • Όχι

Λέω συγνώμη εδώ ο κ Ηλιαδης με έστειλε για το πως θα χειριστώ την κατάσταση του παιδιού. Μετά είπε να δει το Μάνο τον οποίο ρώτησε αν ήθελα να αυτοκτονήσω.

Πήγαμε στον Ηλιάδη και μετά η συνομιλία Μάνου – Ηλιάδη πήγε στα κανάλια.»

Παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι άκουγε γύρω της «ψιθύρους» για την εμφάνισή της ωστόσο κρατήθηκε ψύχραιμη γιατί όπως εξήγησε «το παιδί ήταν στα χέρια τους».

«Έχουν πει τι νύχι είχα, τι μαλλί είχα, αν φορούσα άρωμα dior ή ρούχο από λαϊκή και η κατάκλιση του παιδιού ήταν χάλια.

Ήταν σαν να με παρακολουθούσε το big brother.

Έμπαινα στην εντατική και ένιωθα ότι με βλέπουν όλοι άκουγα Ψου ψου.

Ήμουν ψύχραιμη γιατί το παιδί μου ήταν στα χέρια τους.

Πρώτη φορά στο Ωνάσειο μπήκα στην εντατική και δεν με κοιτούσαν 200 μάτια σαν να ήμουν serial killer».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share