Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Χαμός στην Αιτωλοακαρνανία: «Άτακτοι» παπάδες έπαιξαν ξύλο για ένα κοπάδι πρόβατα και στο τέλος αλληλομηνύθηκαν

Πιάστηκαν στα χέρια

25 Νοεμβρίου 2023 14:04
Χαμός στην Αιτωλοακαρνανία: «Άτακτοι» παπάδες έπαιξαν ξύλο για ένα κοπάδι πρόβατα και στο τέλος αλληλομηνύθηκαν
Από Βασίλης Σακουλέβας

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία, με δύο παπάδες να πιάνονται στα χέρια και να καταλήγουν σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Στο τέλος του απίστευτου επεισοδίου, οι 2 ιερείς συνελήφθησαν και αλληλομηνύθηκαν.

Οι δύο παπάδες είχαν όπως φαίνεται κτηματικές διαφορές που όπως φαίνεται πυροδότησαν τη συμπλοκή τους, στην Αιτωλοακαρνανία. Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο Αιτωλικό, καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως οι δύο ιερείς θα έφταναν στο σημείο να έρθουν στα χέρια. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς μετά το επεισόδιο έγιναν συλλήψεις, με τους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν μηνύσεις, ο ένας στον άλλον.

Χαμός στην Αιτωλοακαρνανία: «Άτακτοι» παπάδες έπαιξαν ξύλο για ένα κοπάδι πρόβατα και στο τέλος αλληλομηνύθηκαν

Το σοβαρό επεισόδιο με τους δυο παπάδες σημειώθηκε σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού στην Αιτωλοακαρνανία. Οι ιερείς αλληλομηνύθηκαν, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ το περιστατικό απασχολεί πλέον και την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Η συμπλοκή των δυο παπάδων, ηλικία 65 και 38 ετών, ήταν έντονη και φέρεται να είχε ως αιτία τις κτηματικές διαφορές των πρωταγωνιστών.

Αφορμή για το συγκεκριμένο επεισόδιο δόθηκε από τα πρόβατα του ενός ιερέα που μπήκαν στο χωράφι του άλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο κλήθηκαν να επιληφθούν αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού που συνέλαβαν τους ιερείς σχηματίζοντας δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος του ενός και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του άλλου.

Θάνατος 16χρονης στο Βύρωνα: «Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο - Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού»

«Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού» αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο Βύρωνα από ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη είχε εξαφανιστεί τον Oκτώβριο από το σπίτι της και είχε κινητοποιηθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Θέλουν να δικαιωθεί η μνήμη της» τόνισε για τους γονείς της 16χρονης που έπεσε σε κώμα και πέθανε ύστερα από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών η δικηγόρος της οικογένειας, Νίκη Αραμπατζή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (25.11.23).

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νόμου, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης» είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια», συμπλήρωσε η ίδια.

Πρόσθεσε ότι όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και πραγματικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και αυτό θα το αναδείξουμε».

Βύρωνας: «Δεν συνέρχεται το παιδί μου! Είχε πει θα έρθει εδώ να κάνουμε αποτοξίνωση, δεν ήρθε ποτέ. Τρελάθηκε από τα ν@ρκ@τ@κ@» - Κραυγή απόγνωσης μητέρας συλληφθέντα για την 16χρονη (Video)

Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα ενός συλληφθέντα για την υπόθεση της 16χρονης στο Βύρωνα, υποστηρίζοντας ότι το παιδί της έχει τρελαθεί από τη χρήση ναρκωτικών και ότι υποσχέθηκε να κάνει αποτοξίνωση, χωρίς αυτό να γίνει ποτέ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το άγνωστο δράμα της 16χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την χρήση "κοκτέιλ" ν@ρκωτικών.

«Τώρα αυτό δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ την Τρίτη μίλησα μαζί του, με πήρε τηλέφωνο, λέει “ρε μάνα δεν είμαι καλά”, λέω “μη μου πεις, πήρες πάλι τα ίδια φάρμαλα”. “Έχω κάνει μια βλακεία, δεν λέγεται”, “να μου το πεις”, λέω, μου το έκλεισε και δεν με ξαναπήρε», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω τρελαθεί. Δεν συνέρχεται το παιδί μου. Είχε πει θα έρθει εδώ να κάνουμε αποτοξίνωση, δεν ήρθε ποτέ. Το παιδί μου τρελάθηκε, δεν είναι αυτό το παιδί μου. Δεν το μεγάλωσα έτσι, το παιδί. Εγώ τον μεγάλωσα με χίλια ζόρια, χωρίς φαΐ, χωρίς ψωμί. Έκανα δύο δουλειές με έναν πατέρα μεθυσμένο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι από τους πέντε συνολικά κατηγορούμενους, οι δύο πήραν το δρόμο για τη φυλακή, ενώ η 16χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δίνοντας «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share