Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Οσμή» κακοκαιρίας από τη Χριστίνα Σούζη: «Πολύ μεγαλύτερο μέτωπο από αυτό που περιμέναμε - Χτυπά του Αγίου Δημητρίου...»

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ

25 Οκτωβρίου 2023 11:01
«Οσμή» κακοκαιρίας από τη Χριστίνα Σούζη: «Πολύ μεγαλύτερο μέτωπο από αυτό που περιμέναμε - Χτυπά του Αγίου Δημητρίου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Μεγαλύτερο από το αναμενόμενο φαίνεται πως θα είναι το μέτωπο των βροχών στην ηπειρωτική χώρα, σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος μίλησε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ για επερχόμενη... μίνι κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα, που θα επεκταθεί και μέχρι τα κεντρικά τμήματα της χώρας, ενώ όλα τα φαινόμενα δεν αναμένεται να επιμείνουν για μέρες, με την 28η Οκτωβρίου να μας βρίσκει με εξαιρετικές συνθήκες!

Αναλυτικότερα:

Επικύρωσε τα Μερομήνια ο Τάσος Αρνιακός: «Γενάρης με χιόνι στην Αθήνα - Τα Χριστούγεννα ο καιρός...»

Απόλυτη επιβεβαίωση φαίνεται πως βρίσκουν όσα αναφέρουν τα Μερομήνια για τον χειμώνα του 2024, μετά και τα όσα ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ρωτήθηκε από Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου για το αν ισχύουν όσα ακούγονται και γράφονται για λευκό Γενάρη και μεγάλα ύψη χιονιού, τονίζοντας πως αυτό θα είναι το σκηνικό που αναμένουμε ακόμη και στην Αθήνα φέτος.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακο:

«Ασφυκτικός κλοιός» από τον Γιάννη Καλλιάνο - «Μετά τις καταιγίδες, επιστρέφουν οι ζέστες και...» (video)

Καιρός: Στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες όμως, δεν θα δώσουν παντού βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Στην Κρήτη και στις νοτιοανατολικές περιοχές των Δωδεκανήσων αναμένονται μικρά διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Οι πυκνές νεφώσεις θα δώσουν τοπικές βροχές στις δυτικότερες περιοχές της Στερεάς, στην Ήπειρο, στην κεντρική και βόρεια περιοχή των Επτανήσων και στη δυτική Μακεδονία.

Μάλιστα, προς το βράδυ στα βόρεια τμήματα των Επτανήσων αναμένονται τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία αναμένεται στους 26-27 βαθμούς στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 24-28 στα βόρεια, στους 27-28 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 26-30 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί παντού, 3-5 μποφόρ στο Ιόνιο και 3-5 και στο Αιγαίο, ενώ θα υπάρχει θολούρα στην ατμόσφαιρα λόγω της σκόνης από την Αφρική.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις αρκετά πυκνές και θερμοκρασία 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και θερμοκρασία 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ στην Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα βελτιωθεί για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στη δυτική Ελλάδα αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share