Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Γέμισε ξανά αφρούς το σιντριβάνι στην Πλατεία Συντάγματος

Εικόνες ντροπής στο κέντρο της Αθήνας

23 Οκτωβρίου 2023 17:37
Απίστευτο: Γέμισε ξανά αφρούς το σιντριβάνι στην Πλατεία Συντάγματος
Από Βασίλης Σακουλέβας

Προφανώς κάποιοι, όπως και τις άλλες φορές, έριξαν απορρυπαντικό στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος με αποτέλεσμα να γεμίσει η πλατεία με αφρούς, όπως φαίνεται και σε βίντεο της ΕΡΤ. Ακόμη, Θεούλης οδηγός πάρκαρε το ΙΧ του στην πλατεία Συντάγματος

Η σαπουνάδα, αν και ενοχλητική για αρκετούς, αποτέλεσε ένα ευχάριστο παιχνίδι για τα παιδιά, πριν αρχίσει ο καθαρισμός από το συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αφρίζει το σιντριβάνι στο Σύνταγμα καθώς αρκετές φορές άγνωστοι έχουν ρίξει απορρυπαντικό ή αφρόλουτρο. Η τελευταία φορά ήταν τον Δεκέμβριο του 2022 ενώ και το 2014, οι αφροί που έβγαιναν από το σιντριβάνι είχαν γεμίσει την πλατεία Συντάγματος.

Τότε άγνωστοι είχαν ρίξει υγρό απορρυπαντικό πιάτων στο νερό και οι αφροί είχαν αρχίσει να ξεχύνονται σε όλη την πλατεία.

Δολοφονία Παπαγεωργίου: «Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση» - Ανατρίχιασε ο δικηγόρος της (Video)

Απαλλάχθηκαν με βούλευμα οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Σπαράζει η πρώτη αντίδραση της μητέρας του που δεν σταματά ποτέ να αναζητά την αλήθεια για το παιδί της.

Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο Νίκος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Η μητέρα του βλέπει στα όνειρα της τον Μάριο στεναχωρημένο και λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά στην υπόθεση», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: «Απείλησαν να με σκοτώσουν! Δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό» - "Βόμβα" από τη μητέρα του (Video)

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την αστυνομία να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Ενώ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο ανδρες 53 και 54 ετών, που κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου: «Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

«Απείλησαν να με σκοτώσουν! Δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό» - "Βόμβα" από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Συγκλονιστικά, δε, είναι τα όσα αναφέρει στο STAR, ερωτηθείσα αν έχει απειληθεί πότε: «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό. Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά.

Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share