Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Έτσι θα βγάζεις 10.000 ευρώ τον μήνα, για 10 χρόνια, από τον καναπέ του σπιτιού σου

Κι όμως γίνεται

9 Οκτωβρίου 2023 16:35
Έτσι θα βγάζεις 10.000 ευρώ τον μήνα, για 10 χρόνια, από τον καναπέ του σπιτιού σου
Πηγή φωτογραφίας: shutterstock.com
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

«Πονοκεφαλιάζεις» κάθε μήνα για το πώς θα τα βγάλεις πέρα από τα πάγια έξοδά σου. Οι λογαριασμοί έρχονται φουσκωμένοι, τα έξοδα τρέχουν, η βενζίνη έχει πάρει τον ανήφορο και έχεις κουραστεί να δουλεύεις σαν «σκυλί» για ένα βασικό μισθό; Σου έχουμε τη λύση... Δύο λεπτά αρκούν, μέχρι το κοντινότερο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το ΛΟΤΤΟ, άλλαξε και έρχεται για να σε απαλλάξει απ' όλο αυτό το καθημερινό άγχος. Θέλεις κάθε μήνα εισόδημα 10.000 ευρώ για τα 10 επόμενα χρόνια της ζωής σου και να μετατρέψεις την καθημερινή σου εργασία σε... χόμπι, απλά για τα ένσημα; Το ΛΟΤΤΟ σου λύνει τα χέρια και μαζί σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις κάθε εμπειρία που έχεις ονειρευτεί στη ζωή σου.

10.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 10 χρόνια από τον καναπέ σου! Κι όμως, γίνεται

Σε νέα μορφή πλέον, το ΛΟΤΤΟ έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω. Ξεχνάτε τα τζακ ποτ και κληρώνει δύο φορές την εβδομάδα από 1.200.000 ευρώ με μια βασική διαφορά. Το υπέρογκο αυτό ποσό δεν το παίρνεις «ντούκου». Εισπράττεις 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια ολόκληρη 10ετία. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο διεκδικείς 1.200.000 ευρώ σε μηνιαίες καταβολές για 10 χρόνια. Πώς σας ακούγεται; Εξαιρετικό ε;

10.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 10 χρόνια από τον καναπέ σου! Κι όμως, γίνεται

Το ΛΟΤΤΟ λοιπόν κληρώνει κάθε Σάββατο και Τετάρτη και έρχεται για να σου αλλάξει την καθημερινότητα. Σε κάθε κλήρωση 49 μπαλάκια μπαίνουν στην κληρωτίδα κι εσύ περιμένεις για το 6 στα 6 που θα σε μετατρέψει σε... εργαζόμενο από τον καναπέ. Για να καταλάβετε την τεράστια διαφορά με πριν, τα κέρδη στο ΛΟΤΤΟ ξεκινούσαν από 300.000 ευρώ και για να φτάσουν στο 1.200.000 ευρώ έπρεπε να κάνει 25 συνεχόμενες κληρώσεις με τζακ ποτ. Τώρα σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις 1.200.000 ευρώ σε ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΩΣΗ. Μάλιστα εφόσον υπάρξουν 2 νικητές στην ίδια κλήρωση, θα κερδίσει ο καθένας από 1.200.000 ευρώ και δεν θα τα μοιραστούν. Απίστευτο!

10.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 10 χρόνια από τον καναπέ σου! Κι όμως, γίνεται

Εκτός όμως από το απόλυτο, το ΛΟΤΤΟ σε πληρώνει και με 5 σωστές επιλογές 1.000 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο. Δηλαδή 12.000 ευρώ σε 12 μήνες.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στη πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ, το περασμένο Σάββατο στα Κάππα Στούντιο και ζήσαμε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την όλη διαδικασία και να μιλήσουμε με εκπροσώπους του ΟΠΑΠ.

10.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 10 χρόνια από τον καναπέ σου! Κι όμως, γίνεται

Κάπου εδώ έχω να σας πω ότι αποδειχθήκαμε αρκετά... γουρλούδες στην μεγάλη πρεμιέρα του νέου ΛΟΤΤΟ, αφού στην παρθενική κλήρωση με το νέο σύστημα, είχαμε τρεις νικητές που πρόβλεψαν 5 στους 6 αριθμούς και εξασφάλισαν από 1.000 ευρώ εισόδημα για τους επόμενους 12 μήνες.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της πρώτης κλήρωσης του νέου ΛΟΤΤΟ

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ

Η Head oh Product - Draw Based Games του ΟΠΑΠ, Μαριάννα Σαρέλλη, λίγα λεπτά πριν την παρθενική κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ μας εξήγησε τι ακριβώς αλλάζει με το αγαπημένο παιχνίδι: «Το ΛΟΤΤΟ είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ,το πρώτο παιχνίδι τζακ ποτ στην Ελλάδα από το 1990 και σήμερα αλλάζει. Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του κλήρωση με το νέο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό. Το ΛΟΤΤΟ αλλάζει σε παιχνίδι μηνιαίων καταβολών. Έτσι ο νικητής στις έξι σωστές προβλέψεις θα κερδίζει πλέον 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια. Επιπλέον και ο νικητής της δεύτερης κατηγορίας με πέντε σωστές προβλέψεις θα κερδίζει 1.000 ευρώ τον μήνα για 12 μήνες. Οπότε σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι για να δούμε την κλήρωση.»

Νέο ΛΟΤΤΟ
Η Head oh Product - Draw Based Games του ΟΠΑΠ, Μαριάννα Σαρέλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της δηλώσεις της κ. Μαριάννας Σαρέλλη:

Και για φινάλε ένα... «μυστικό» που ελάχιστοι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Ήξερες πως μπορείς κι εσύ να παρακολουθήσεις από κοντά οποιαδήποτε κλήρωση του ΟΠΑΠ; Είτε μιλάμε για Τζόκερ, είτε για ΛΟΤΤΟ, είτε για ΠΡΟΤΟ, είτε για Εθνικό Λαχείο; Άμε. Τι πρέπει να κάνεις; Να δηλώσεις ενδιαφέρον, 1 ημέρα πριν, στο τηλέφωνο 2105798888. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά την όλη διαδικασία μέσα από ειδικό μπουθ. Πού γίνονται τα γυρίσματα; Στα Κάππα Στούντιο στα Σπάτα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share