Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (Τρίτη 3/10) στην Αθήνα για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης

Σας αφορά!

2 Οκτωβρίου 2023 21:00
Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (Τρίτη 3/10) στην Αθήνα για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Τρίτη (3/10), στο κέντρο της Αθήνας λόγω εορτασμού του πολιούχου της πόλεως των Aθηνών και της λιτανείας της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγιάς της Προυσιώτισσας.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από τις 6 π.μ. καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 15.00 της ιδίας έως πέρατος της εκδήλωσης, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

  • Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
  • Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.
  • Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
  • Κανάρη, σε όλο το μήκος της.

Άγιος Διονύσιος Αεροπαγείτης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (Τρίτη 3/10) στην Αθήνα για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μέγα θαύμα: Η λάρνακα της Αγίας Ελένης αχνίζει σαν να αναπνέει (Video)

Μία πολύ βασική λεπτομέρεια καταγράφεται στην τελετή παράδοσης του ιερού λείψανου της Αγίας Ελένης, στην Εκκλησία της Ελλάδας. Η λάρνακα της αχνίζει σαν να αναπνέει και πολλοί μιλούν για ένα μέγα θαύμα.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο καράβι από την Ιταλία για να επιστρέψει μετά από 10 αιώνες στην Ελλάδα φαίνεται, στη 1 ώρα και 7ο λεπτό του βίντεο, ότι η γυάλινη λάρνακα που μεταφέρει το σκήνωμα έχει αρχίσει και θολώνει στο εσωτερικό της. Λες και η μητέρα του ιδρυτή της βυζαντινής αυτοκρατορίας συνεχίζει να αναπνέει!

Τελετή παράδοσης του Ι. Λειψάνου της Αγίας Ελένης στην Εκκλησία της Ελλάδος. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Κασσιωπίας.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share