Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλείνουν στις 15:30 δύο σταθμοί του Μετρό

Μέχρι την ολοκλήρωση της πορείας εις μνήμην του Παύλου Φύσσα

18 Σεπτεμβρίου 2023 10:31
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλείνουν στις 15:30 δύο σταθμοί του Μετρό
ΓΕΩΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» στη Γραμμή 3 του Μετρό θα κλείσουν σήμερα Δευτέρα (18/9) στις 15:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια πορεία μνήμης προς τιμή του, δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στο μνημείο του μουσικού, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από το Γιώργο Ρουπακιά, επί της λεωφόρου που φέρει το όνομά του στην Αμφιάλη. Θα ακολουθήσει πορεία στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5.30 μ.μ.

Καλέσματα έχουν απευθύνει κόμματα και συλλογικότητες του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου, φοιτητικοί σύλλογοι.

Μετρό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ταλαιπωρία στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους το πρωί της Δευτέρας.

Στην Αττική Οδό σημειώθηκε ατύχημα μετά την έξοδο Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Κατεχάκη (Περιφ. Υμηττού) με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δεξιές λωρίδες κλειστές και οι καθυστερήσεις να φτάνουν τα 10΄-15΄.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10'-15' από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 10'-15' στην έξοδο για Λαμία. Δείτε την ανακοινώση της Αττική Οδόυ:

Η Κίνηση στους δρόμους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share