Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Αδελφός Αντώνη: «Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης - Καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο» (video)

«Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο»

11 Σεπτεμβρίου 2023 13:26
Αδελφός Αντώνη:  «Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης - Καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σκιά της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ο ετεροθαλής αδελφός του μίλησε για αυτό πρώτη φορά.

Ο ετεροθαλής αδερφός του 36χρονου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβεις και μου έλεγε όχι άσε τα μέσα. Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο.

Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου… Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους», είπε για τον θάνατο που είχε ο Αντώνης Καργιώτης.

Blue Horizon: «Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τι έπαθε; Τι τον ποτίσανε; "Πυροβολήθηκε" χωρίς λόγο η οικογένειά μας» - Ξεσπά σε λυγμούς η θεία του κατηγορούμενου Υπάρχου (Video)

Ξεσπά σε λυγμούς η θεία του κατηγορούμενου Υπάρχου, ενός από τους τρεις συλληφθέντες για την δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon, μιλώντας αποκλειστικά στο «Πρωινό». Επίσης, ξέσπασε η μητέρα του κατηγορούμενου λοστρόμου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

«Κλαίω και τούτο που θα μπει φυλακή, αλλά και τη ζωή που θα ζήσει»

«Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τι έπαθε; Τι τον ποτίσανε; “Πυροβολήθηκε” χωρίς λόγο η οικογένειά μας. Πρώτα κλαίω την ψυχή που χάθηκε και τούτο που θα μπει φυλακή, αλλά και τη ζωή που θα ζήσει»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share