Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Θέλω πίσω τον Αντώνη μου» - Οι σπαρακτικές κραυγές της αδερφής του 36χρονου στην κηδεία (Video)

«Δικαίωμα στη ζωή», «Δικαίωμα στην διαφορετικότητα», «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι;»

8 Σεπτεμβρίου 2023 14:50
«Θέλω πίσω τον Αντώνη μου» - Οι σπαρακτικές κραυγές της αδερφής του 36χρονου στην κηδεία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του Αντώνη Καρυώτη, τον άνθρωπο που έριξαν στη θάλασσα μέλη το πληρώματος του πλοίο Blue Horizon την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Η σορός του 36χρονου έφτασε, στις 11 περίπου το πρωί, σε λευκό φέρετρο στην εκκλησία όπου τον υποδέχθηκαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ο αδερφός και η αδερφή του Αντώνη δεν άντεξαν την συγκίνηση και κατέρρευσαν μέσα στην εκκλησία, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο σημείο και να τους δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

«Θέλω πίσω τον Αντώνη μου»

Τραγική φιγούρα έξω από την εκκλησία η αδερφή του που ήταν απαρηγόρητη αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αντώνης έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή «Θέλω πίσω τον Αντώνη μου», φώναζε συντετριμμένη.

Φίλοι του ανάρτησαν πανό

Φίλοι του Αντώνη ανάρτησαν πανό έξω από την εκκλησία όπου τελούνταν η εξόδιος ακολουθία ως σύμβολο διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του.

Στα πανό έγραφαν «Δικαίωμα στη ζωή», «Δικαίωμα στην διαφορετικότητα», «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι?». Ο προαύλιος χώρος της εκκλησία ήταν γεμάτος με δικούς του ανθρώπους που θέλησαν να αποτίνουν φόρο τιμής στη μνήμη του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share