Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νέα Φιλαδέλφεια - Συγκλονίζει φίλος του Μιχάλη: «Ήρθαν να μας σκοτώσουν, έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι» (video)

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, εξηγεί πώς ο ίδιος γλύτωσε από τη μανία των χούλιγκαν - «Εγώ ζω από θαύμα»

18 Αυγούστου 2023 07:53
Νέα Φιλαδέλφεια - Συγκλονίζει φίλος του Μιχάλη: «Ήρθαν να μας σκοτώσουν, έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία αποκαλυπτική μαρτυρία από τη νύχτα των αιματηρών επεισοδίων έκανε φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, που σκότωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Δεν ήταν πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν, έχω σπασμένη πλάτη και 15 ράμματα στο κεφάλι», λέει ο 48χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ και φίλος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, ο 48χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε πώς γλύτωσε από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν. Όπως είπε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα τη στιγμή που πήγαινε με τον γιο του και έναν φίλο του να αγοράσουν δύο εισιτήρια για τον αγώνα.

«Φορούσα μία μπλούζα της ΑΕΚ και προσπαθούσαν να μου την πάρουν. Προσπάθησαν να αντισταθώ, δεν τα κατάφερα. Έφαγα πάρα πολύ ξύλο», πρόσθεσε.

«Γνώριζα τον Μιχάλη, ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν πηγαίναμε μαζί στο γήπεδο, αλλά κάναμε παρέα, έχουμε δουλέψει μαζί. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι που αφαίρεσαν τη ζωή του Μιχάλη», υπογράμμισε ο 48χρονος. Συγχρόνως, Σπαραγμός από τη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: «Κοιτάω και ξανακοιτάω τα βίντεο να βρω τον δολοφόνο - Θέλω δικαίωση, να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν»

«Εγώ ζω από θαύμα, ο γιος μου είναι τρομοκρατημένος και δε θέλει να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο», συνέχισε, ενώ έστειλε το μήνυμα: «Να μη σταματήσουν τα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό».

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τελευταία βήματα του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή - Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον ματωμένο εξοπλισμό της δολοφονικής επίθεσης στον 29χρονο (Video)

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τη φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους, οπαδών του Παναθηναϊκού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης. Παράλληλα, να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού της ζητάει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε με μαχαίρι στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbeast.gr, παρά τις δυσκολίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει σε έναν κύκλο περίπου 5 βασικών υπόπτων. Η έρευνα των Αρχών, μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των 105 χούλιγκαν, έχει επικεντρωθεί στα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων αλλά και στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων καθώς και στην εξέταση του DNA των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, 20 – 25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το MEGA, εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα συγκριθούν με αυτά που ανέκυψαν από τον άτυχο 29χρονο και με άλλα που θα βγουν μετά την ανάλυση αίματος που έχει βρεθεί στην άσφαλτο και στον πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την ανάλυση του DNA σε αυτά τα δείγματα, η Αστυνομία προσπαθεί να αντλήσει πληροφορείς, αρχικά για το ποια είναι τα θύματα της επίθεσης, καθώς πέρα από τον 29χρονο τραυματίστηκαν και άλλα άτομα, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, ποιοι δηλαδή κρατούσαν τα φονικά όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημαντικότερο από την ανάλυση αυτήν, είναι να δοθεί η απάντηση από πιο σημείο άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να ξεψυχήσει τελικά έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε.

Να εντοπιστεί δηλαδή το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι. Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που έχουν κατασχέσει από δύο συλληφθέντες χούλιγκαν, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε κατά του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share