Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Ποιός είναι ο δράστης;

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία

4 Αυγούστου 2023 18:48
Τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία  στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Ποιός είναι ο δράστης;
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η αστυνομία εξιχνίασε τη φρικιαστική δολοφονία του άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, τεμαχισμένα μέλη του οποίου εντοπίστηκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά. Δράστης θεωρείται αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξιχνίαση του σοκαριστικού εγκλήματος

«Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκετε έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

Δεν εξαφάνισε τον μπαλτά ο δράστης

Σύμφωνα με το neakriti.gr, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στα Χανιά, ο δράστης τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, σκότωσε τον ομοεθνή του, τεμάχισε με μπαλτά το πτώμα, και στη συνέχεια τοποθέτησε σε πολλές σακούλες τα ανθρώπινα μέλη και τα πέταξε σε διαφορετικούς κάδους.

Ο δράστης δεν οργάνωσε ωστόσο το τέλειο έγκλημα. Παρά το γεγονός ότι φρόντισε να καθαρίσει το αίμα από το διαμέρισμα στα Περιβόλια, άφησε ίχνη και επιπλέον δεν εξαφάνισε το φονικό όπλο το οποίο οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου βρήκαν και κατέσχεσαν.

Με βάση τα στοιχεία των αλλοδαπών που έχουν στα χέρια τους, λαμβάνοντας και μαρτυρίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου εντόπισαν και την ταυτότητα του θύματος, αλλά και του δράστη.

Πιθανολογείται ότι ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος έχει φύγει από το Ρέθυμνο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share