Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Κοζάνη: 39χρονη γέννησε δίδυμα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον σύζυγό της - Τι συνέβη

19 Ιουλίου 2023 08:09
Τραγωδία στην Κοζάνη: 39χρονη γέννησε δίδυμα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα
Από Εύη Κουρίδου

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κοζάνη όταν γυναίκα γέννησε τα δίδυμά της και πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Το γεγονός συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, κατά τη διάρκεια μίας γέννας 39χρονης, η οποία διέμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, με τη διαδικασία του τοκετού, ωστόσο, να παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές και ατονία μήτρας, με συνέπεια μεγάλη αιμορραγία.

Καλά στην υγεία τους τα νεογέννητα

Ευτυχώς, τα δύο νεογέννητα είναι καλά στην υγεία τους, με τη μητέρα τους, όμως, να διασωληνώνεται και να διακομίζεται, αφού υπήρξε αρχικά δυσκολία εξεύρεσης κρεβατιού σε ΜΕΘ (γεμάτα όλα τα κρεβάτια σε Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Θεσσαλονίκης), στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, όπου, δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Ο σύζυγος της 39χρονης έχει καταθέσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου.

Γέννησε δίδυμα και κατέληξε λίγο μετά
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Σοκάρει βίντεο από το φρικτό τροχαίο με τους 5 νεκρούς στην Έδεσσα - Ένας 16χρονος ανάμεσα στα θύματα

Σοκάρουν τα πλάνα από το τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (18/07) στην Περιφερειακή Οδό στην Έδεσσα.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ και η καμπίνα των επιβατών είχε στην κυριολεξία διαλυθεί.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το Tastv.gr

Το δυστύχημα έγινε, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεκροί του ΙΧ

Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share